Vinos Guerra, Vermouth Classic Rojo

kr.115,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2321001 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

ARMAS DE GUERRA VERMOUTH CLASSIC DRY
En elegant vermouth i moderne stil.

DRUER
Godello, Mencia
SMAGSNOTER
Krydderi, lakrids, kanel, vanilje, appelsin
ALKOHOL OG INDHOLD
15 % / 75 cl
LAND
Spanien
OMRÅDE
Bierzo
PRODUCENT
Armas de Guerra
SERVERINGSTEMPERATUR
6-8°C

MEDIUMFYLDIG OG VELBALANCERET
Guerra Vermouth Rojo er mørk mahognifarvet i glasset med kobberfarvede reflekser, smuk og skinnende. Smagen er kompleks med nuancer af grill og ristet brød fra fadlagringen og med noter af krydderier efterfulgt af en duft af frugt. I smagen fornemmes krydderier som fennikel og rosmarin blandet med lakrids, vanilje, kanel og appelsinskal, som efterlader en frisk og silkeblød følelse i munden. Den har en god struktur, er rund i smagen, mediumfyldig til fyldig og med en god balance mellem friskhed og sødme. En lang krydret eftersmag med fine bitre noter, som er perfekt afstemt og intens. Den er overraskende vedholdende.

Serveringstemperatur: 6-8°C

Fremstilling
Vinos Guerras vermouth bliver lavet på en basevin af Godello- og Mencía-druer fra Vinos Guerras egne vinmarker. Til basevinen bliver tilsat over 40 ekstrakter fra urter, rødder, blomster, krydderier og frugter. Vinen hviler herefter op til 8 måneder på egetræsfade, indtil den har opnået den ønskede smag og bliver herefter tappet på flasker og klargjort til salg.

Om Producenten
Vinos Guerra blev grundlagt i 1879 af Antonio Guerra, som var apoteker. Antonio Guerra var en yderst visionær mand, som var i stand til at forstå og værdsætte potentialet i vinmarkerne i Bierzo længe før nogen anden. Vinos Guerra brugte revolutionære vinfremstillingsteknikker og markedsføring længe før ordet var opfundet og viste verden, hvor god vin der kunne fremstilles i Bierzo. Vinstokkene stod langs pilgrimsruten til Santiago de Compostela på solrige skråninger, og Vinos Guerra rådede dengang og gør det stadig over den nyeste og bedste teknologi. Da vinlusen havde udryddet store dele af vinstokkene, deltog Vinos Guerra aktivt i arbejdet med at genbeplante markerne og var dermed med til at definere det nye Bierzo.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinos Guerra, Vermouth Classic Rojo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter