Schumachers Hyldeblomst Brændevin

kr.189,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5707128772288 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Man kan ikke komme uden om, at hyldeblomst de seneste par år er blevet lidt af en darling i det nye, nordiske køkken. Det er dog ikke mange steder, det fungerer lige så godt som her! Brændevinen er lavet på basis af neutral hvedespiritus, som trækker med hyldeblomst. Den er tappet ved 38% alkohol.
Farve: Klar med et let gyldent skær.
Duft: Floral duft af hyldeblomst og en snert af vanilje.
Smagsnoter: Smagen er rund og mild med fine blomsternoter.
Serveringsforslag: Sæt den på frokostbordet eller nyd den i solen på en sommerdag.
Brændevinen er død! Brændevinen længe leve! Schumachers Brændevin er i spidsen af en spiritusrevolution der, glas for glas, afstøver brændevinens rygte som en kedelig kommensprut der skal sluges i en rasende fart og skylles ned med pilsner. Det startede i 2001, da Café Pussy Galore´s Flying Circus på Nørrebro i København bestilte moderne brændevine til deres moderne smørrebrødskort. Kok Dan Schumacher skabte ”Schumachers Chili/Citron Brændevin”, som siden hen er blevet bestselleren i sortimentet.
Siden er kollektionen af krydderbrændevine blevet utroligt velassorteret, med en række usædvanlige varianter hvor kommen ikke er velkommen. Denne helt nye måde at gribe brændevine og snaps an på har også succes bag baren, hvor Schumachers flittigt bruges i cocktails på landets bedste barer. Der er dog ingen tvivl om, at det stadig er frokostbordet, der er den største scene.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Schumachers Hyldeblomst Brændevin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.