Scapegrace Single Malt Timbre

kr.650,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 250-032020 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Om Scapegrace Single Malt – Timbre IV
“Singular, yet stratified. A rhapsody of detail. Unorthodox and unique tones harmonized with the creamy whimsicality of Bulgarian oak.”

Scapegrace Single Malt Timbre IV er en eksklusiv og sødmefuld dram med et blødt, cremet udtryk og en masse spændende detaljer, som du kan dykke ned i. Det cremede udtryk harmonerer flot med de uortodokse og unikke toner fra fadene af bulgarsk egetræ. Whiskyen er produceret på New Zealandsk byg og smagen præges i høj grad af bagte æbler, blommestuvning og sandkage med masser af vanilje. Overordnet set får du her et varmt og sødligt udtryk fra en spændende whisky, som har en hel masse at byde på.

Sprit & Co’s whisky ambassadør, Tommy Oddmar Seilen, beskriver sin oplevelse med Scapegrace Single Malt Whisky Timbre således:

Duft: Toffee, mokka, krydderier og æbler.

Smag: Hvid pepper, krydderier og Creme Brulé.

Eftersmag: Fad/træ, krydderier, hint af engelsk lakrids, mokka og mørk chokolade.

Scapegrace Single Malt Whisky Timbre er lagret på Bulgarsk egetræsfade, som giver whisky en lidt rundere kant, men hvor whiskyen forsat får den plads, der skal til for at smagen ikke forsvinder. En balance som giver mig lyst til at tage et glas mere.

Scapegrace Single Malt: “The future of whisky, written by Scapegrace”
Scapegrace er New Zealands største og mest succesrige spiritusbrand – og med god grund. Der fuldkommen uovertrufne ginportefølje, som du kan læse mere om her, har, siden lancering, vundet et hav af priser ved de største spirituskonkurrencer i verden. Blandt en af disse bør nævnes, at deres Scapegrace Gold blev kåret som verdens bedste London Dry Gin i 2018.

Sådan en kåring taler sit helt eget tydelige sprog – Scapegrace er en af verdens bedste spiritusproducenter. Derfor er det fantastisk, at der nu er landet en whiskyportefølje fra dem. Whiskyerne er en pleaser til whiskyelskeren, der vægter en fremragende dram højt, for det får man her.

De fire whiskyer i serien bærer tydeligt præg af deres naturskønne ophav – på jordklodens sydøstligste kant i det centrale Otago. I midten af bjerglandskaberne ved Lake Dunstan destilleres whiskyen af de ultimativt bedste råvarer, støbt i og af den New Zealandske natur.

Destilleriet ligger ganske præcist midt mellem ækvator og sydpolen, og det resulterer i et meget omskifteligt klima. Råvarerne bliver udsat for meget høje og meget lave temperaturer, brændende sol, bidende blæst, silende regn, tyngende sne og ruskende vind. Whiskyens karakter formes af de slag, som råvarerne får af naturen, og de ekstreme temperaturforskelle giver optimalt grundlag for whiskylagring. Derfor danner New Zealand og landets utrolige natur grundstenene for denne whiskyoplevelse af en anden verden.

Scapegrace hævder selv, at fordi de er en eller flere tidszoner foran langt størstedelen af verdens lande, så producerer de whisky i fremtiden. Det gør whiskyen uortodoks og fri for traditionelle konventioner, som mange andre whiskyproducenter binder sig op på – og det kan smages.

Whiskyerne i serien er nytænkende, fabelagtige og unikke. De udgives i kronologisk rækkefølge fra 1 til 4, og de har hver især noget forskelligt at byde på. Eksempelvis er der forskel i lagringstiden, fadtypen og den byg, der er benyttet. Fælles for dem alle er dog, at de er elegante, hvilket nok især skyldes, at det vand, der bruges til produktionen, er noget af det reneste i hele verden. Det er nemlig naturligt filtreret i bjergene rundt om destilleriet – en proces der tager mellem 80 og 100 år.

Yderligere information

Vægt 2,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scapegrace Single Malt Timbre”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter