Scapegrace Single Malt Revenant

kr.650,00

4 på lager

Varenummer (SKU): 250-032010 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

Om Scapegrace Single Malt – Revenant III
”Manuka Smoked Single Malt whisky. A traditionally distilled whisky whose character is defined by something outside of itself.”

Her får du en whisky, der modsat de andre aftapninger i serien, er destilleret på mere traditionel vis. Produktionen lægger sig nærmere op ad de konventionelle whiskytraditioner, og har et krydret og røget udtryk, som byder den lidt mere erfarne whiskynyder op til dans. Revenance III har lagret 3 år på first fill franske egetræsfade, og sammen med den røgede byg, danner de grundlaget for denne komplekse og fremragende aftapning. Smagen præges af et varmt, røget udtryk, der følges på vej af mocha-noter og strejf af mørk, bitter chokolade.

En whisky med en fantastisk varme, dybde og kryddernoter, som med sin kompleksitet kan udfordre dine sanser på bedst mulig vis!

Sprit & Co’s whisky ambassadør, Tommy Oddmar Seilen, beskriver sin oplevelse med Scapegrace Single Malt Whisky Revenant således:

Duft: Ristet toast, bagt banan samt noter af røg og hvid peber.

Smag: Fyldig krydret, engelsk lakrids, brændte figner og syltet frugt.

Eftersmag: Røgen fra Menuka kommer tydeligt frem og giver en mere ”Woody Smoke”, efterfulgt af espressonoter.

Scapegrace Single Malt Whisky Revenant er en røget whisky. Menuka-træ, som malten er røget over, giver en helt anden type røg end den man får fra tørverøget malt og det tilføjer også smagen mere frugtnoter til sidst. Dette er en whisky hvor røgen er i meget flot harmoni med fadet.

Scapegrace Single Malt: “The future of whisky, written by Scapegrace”
Scapegrace er New Zealands største og mest succesrige spiritusbrand – og med god grund. Der fuldkommen uovertrufne ginportefølje, som du kan læse mere om her, har, siden lancering, vundet et hav af priser ved de største spirituskonkurrencer i verden. Blandt en af disse bør nævnes, at deres Scapegrace Gold blev kåret som verdens bedste London Dry Gin i 2018.

Sådan en kåring taler sit helt eget tydelige sprog – Scapegrace er en af verdens bedste spiritusproducenter. Derfor er det fantastisk, at der nu er landet en whiskyportefølje fra dem. Whiskyerne er en pleaser til whiskyelskeren, der vægter en fremragende dram højt, for det får man her.

De fire whiskyer i serien bærer tydeligt præg af deres naturskønne ophav – på jordklodens sydøstligste kant i det centrale Otago. I midten af bjerglandskaberne ved Lake Dunstan destilleres whiskyen af de ultimativt bedste råvarer, støbt i og af den New Zealandske natur.

Destilleriet ligger ganske præcist midt mellem ækvator og sydpolen, og det resulterer i et meget omskifteligt klima. Råvarerne bliver udsat for meget høje og meget lave temperaturer, brændende sol, bidende blæst, silende regn, tyngende sne og ruskende vind. Whiskyens karakter formes af de slag, som råvarerne får af naturen, og de ekstreme temperaturforskelle giver optimalt grundlag for whiskylagring. Derfor danner New Zealand og landets utrolige natur grundstenene for denne whiskyoplevelse af en anden verden.

Scapegrace hævder selv, at fordi de er en eller flere tidszoner foran langt størstedelen af verdens lande, så producerer de whisky i fremtiden. Det gør whiskyen uortodoks og fri for traditionelle konventioner, som mange andre whiskyproducenter binder sig op på – og det kan smages.

Whiskyerne i serien er nytænkende, fabelagtige og unikke. De udgives i kronologisk rækkefølge fra 1 til 4, og de har hver især noget forskelligt at byde på. Eksempelvis er der forskel i lagringstiden, fadtypen og den byg, der er benyttet. Fælles for dem alle er dog, at de er elegante, hvilket nok især skyldes, at det vand, der bruges til produktionen, er noget af det reneste i hele verden. Det er nemlig naturligt filtreret i bjergene rundt om destilleriet – en proces der tager mellem 80 og 100 år.

Yderligere information

Vægt 2,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scapegrace Single Malt Revenant”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter