2012 Rothschild Rare Collection Blanc de Blancs

kr.1.999,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1421049 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

CHAMPAGNE BARONS DE ROTHSCHILD RARE COLLECTION BLANC DE BLANCS 2012

Selve indbegrebet af Barons de Rothschild-stilen. Selv den mindste produktion får samme bevågenhed som den mest prestigefyldte vin hos Rothschild-familien.

God til:
Fisk – mager, kylling og kalkun, kalv

FRISK, KOMPLEKS OG HARMONISK
Vidunderlig sart gul farve med gyldne strejf. Duften er fyldig med en kalkagtig mineralitet. Noter af frugt med hvidt frugtkød og kandiseret citron efterfølges af duften af ristede og tørrede frugter og nødder som f.eks. abrikoser og ristede mandler. Første smagsindtryk vidner om en frisk og vidtrækkende vin med stor kompleksitet. Noter af citrusfrugt og citronskræl understøtter en lang eftersmag af ristet mokka og vanilje, der giver en perfekt blanding af friskhed og karakter.

En exceptionel Champagne der vil forbedre alle middagsoplevelser og komplementere smagen af de mest raffinerede retter. Det er den perfekte ledsager til pocheret pighvar, let krydret kyllingebryst og -vinger eller en kalvemedaljon med moreller.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
2012 var præget af både ekstrem kulde og varme. Den lange vinter blev efterfulgt af et køligt forår med meget lidt solskin. Efter hagl og store mængder regn, der varede til slutningen af juli, reddede augustvarmen på mirakuløs vis 2012-årgangen. Høsten var lille men af exstrem høj kvalitet og gør denne årgang til en af de hidtil bedste i dette århundrede.

Alle druerne til Rare Collection Blanc de Blancs høstes i hånden og kommer fra de bedste områder i Champagne. Blanc de Blancs er lavet på en basevin bestående af 100% Chardonnay. Mange champagner laves på druemosten fra både første og anden presning, men til Barons de Rothschild champagne anvendes kun druemosten fra første presning.

Vinificering af de enkelte vinmarker separat i små 20hl tanke af rustfrit stål men med en lille andel i fade. Ni måneders lagring med det lette bundfald i små tanke med jævnlig omrøring. Lagring i kælderen med bundfald i mindst otte år og mindst 12 måneder efter dégorgement.

Om producenten
Mayer Amschel Rothschild blev født i Tyskland i 1744 og siden hans grundlæggelse af Rothschild-dynastiet har syv generationer drevet firmaet med en stor ekspertise og sans for skiftende tiders tendenser. Nu er tre grene af den navnkundige Rothschild-familie gået sammen om at skabe enestående champagner. De er hver især eksperter på deres område, har høje krav til kvalitet og stor respekt for familiens stolte traditioner.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2012 Rothschild Rare Collection Blanc de Blancs”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter