Ron Matusalem 15 års

kr.350,00

Type – Mørk Rom
Producent – Ron Matusalem
Land – Den Dominikanske Republik
Region – Den Dominikanske Republik
Indhold – 70cl
Alder – 15års Solera
Alkohol – 40%

1 på lager

Varenummer (SKU): 4011097 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Matusalem Gran Reserva er fra en 15 år gammel Solera og af højeste kvalitet og kendt som the Cognac of Rums. Enestående og sofistikeret.

ENESTÅENDE OG SOFISTIKERET
En enestående og sofistikeret rom. Matusalem Gran Reserva har en klar, dyb gylden farve med skinnende røde og ravfarvede reflekser. Forførende duft af vanilje, mørk farin, karamel, blommer og abrikoser. Delikat og fløjlsblød smag med en fantastisk vifte af aromaer omkring en kerne af vanilje og karamel. Flot lang eftersmag med ristede noter fra fadlagringen.

Om producenten
Matusalem blev grundlagt i 1872 i Santiago de Cuba af to spanske brødre. De havde stor erfaring med destillation og med at ”blende” efter Solera-lagringsmetoden, der oprindeligt blev udviklet til fremstilling af den berømte spanske sherry. Deres mål var at producere en af verdens blødeste rom af højeste kvalitet, et mål virksomheden fortsat lever op til.
Da Fidel Castro i 1959 kom til magten, blev familien tvunget i eksil, og derfor produceres Matusalem rom i dag i den Dominikanske Republik. Her dyrkes sukkerrør af højeste kvalitet takket være perfekte jord- og klimaforhold.

Matusalem rom laves stadig den dag i dag efter familiens oprindelige og hemmelige opskrift. De ”Master Blenders”, der laver rommen, er efterkommere af grundlæggerne og opretholder den århundrede gamle Solera-lagringsteknik

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ron Matusalem 15 års”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter