Udsalg!

Ron Cueva 1501 Solera 25, Panama 40 vol.

Original price was: kr.895,00.Current price is: kr.695,00.

29 på lager

Varenummer (SKU): 45120003 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Ligesom det er kendt fra de fornemme spanske sherry vine, er denne rom lagret i op til 25 år i solera systemet. En rom der er så proppet med smag og kompleksitet, at den burde nydes med en ske og et lækkert stykke mørk chokolade. Hold da fast den er nailed spot on.

Rommen har en mørk gylden farve. Den emmer af friskristede kaffebønner, en myriade af modne tropiske frugter, mørk chokolade og koncentreret Madagaskar vanilje, som strikker det hele sammen til en velproportioneret rom i næsen.

Ved første mundfuld smyger rommen sig ud over tungen, med en fløjlsagtig og overdådig følelse i munden. Smagen følges op af en ikke så let smygende eksplosion af dadler, sultanrosiner, karamel, sorte kirsebær og varme krydderier i skikkelse af kanel og nelliker, som suser hen over tungen. Haps! En vedholdende, sammensat og totalt uimodståelig eftersmag, med nuancer af kanelbagte æbler, mere mørk chokolade sammensat til en perfekt balance dybde, moderat sødme og alkohol. Hol da op et glas.

Drik den nu, som et glas for sig selv evt. med et par dråber vand eller lidt isterninger. Eller servér den til kraftige chokolade-desserter som eksempelvis Gateau Marcel.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ron Cueva 1501 Solera 25, Panama 40 vol.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter