Pfaffl St. Laurent Wald

kr.140,00

Varenummer (SKU): 521607 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FYLDIG, SAFTIG OG BEHAGELIG
St Laurent Wald er intens, mørk, rubinrød i glasset. I duften fornemmes krydderier og frugt med en snert jordbær. Smagen er fyldig med udpræget blomme, en snert brombær og en pæn portion hindbær afsluttet med krydderi og bløde tanniner.

St. Laurent Wald er perfekt til en god bøf eller lidt kraftigere pastaretter.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling.
St. Laurent-druerne dyrkes i udkanten af skoven. De temperaturforskelle mellem nat og dag, skoven giver, resulterer i langsom vækst og modning af druerne, hvilket giver mere kompleksitet i vinen. Jorden består her af løss. De ca. 16 år gamle vinstokke står i espalier med et tæt løvtag, som holder på jordens fugtighed. Efter høsten afstilkes druerne og presses, hvorefter mosten gærer ved 28ºC i 21 dage i tanke af rustfrit stål. Mosten pumpes løbende over druekvaset. Efter endt gæring lagrer 50% af vinen på tanke af rustfrit stål og 50% på brugte egetræsfade. Efter tre måneder tappes vinen på flasker.

Om producenten
Pfaffl – Kåret til “BEST PRODUCER AUSTRIA 2020” af MUNDUS VINI. Pfaffls vinmarker ligger spredt ved 10 forskellige byer i nærheden af deres hjemby, Stetten. De fleste af Pfaffls vine kommer således fra Weinviertel-regionen og enkelte fra Wien-regionen. Da Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med 0,75 ha vinmarker for ca. 40 år siden, havde de måske ikke forestillet sig at nå den størrelse, de har i dag, hvor de har 110 ha vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.

I dag er det de to søskende Heidemarie og Roman Josef, der står ved roret i familieforetagendet, som forældrene startede. Roman Josef er ansvarlig for vinene og bestemmer i vineriet, Heidemarie tager sig af salg og marketing, Roman tager sig af vinmarkerne og Adelheid tager sig kærligt af gæsterne. I 2016 kårede The Wine Enthusiast Weingut Pfaffl som ”European Winery of the Year”.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pfaffl St. Laurent Wald”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter