Pfaffl La Grande Rose

kr.200,00

Varenummer (SKU): 721073 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

PFAFFL ROSÉ LA GRANDE

Fuldmoden Zweigelt møder krydret St. Laurent. Sart farve men dybde og kompleksitet i smag.

KOMPLEKS, ELEGANT OG FRISK
Rosé La Grande er sart lyserød i farven. Duften af bær fylder næsen, og smagen af moden frugt spredes i munden. En kompleks og elegant fylde som absolut ikke mangler friskhed. Afslutningen er krydret og vækker appetitten.

Rosé La Grande er en alsidig vin, som kan nydes både til lette retter med fjerkræ eller fisk, men den er også yderst velegnet til sammenkogte retter.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Rosé La Grande er lavet på lige dele Zweigelt og St. Laurent. Zweigelt kommer fra vinmarkerne ved foden af Kreuzenstein-slottet og St. Laurent kommer fra Münichsthal i nærheden af en skov. Den sydvendte skråning hører til Flyshzone, hvor jorden typisk består af mergel og sandsten med et tyndt lag løss. De ca. 15-25 år gamle vinstokke står i espalier med et tæt løvtag, som holder på jordens fugtighed. Druerne afstilkes og presses, hvorefter de hviler i ca. 36 timer inden pneumatisk presning ved lavt pres. Gæring og lagring sker i træfade, hvorefter vinen tappes på flasker.

Om producenten
Pfaffl – Kåret til “BEST PRODUCER AUSTRIA 2022” af MUNDUS VINI. Pfaffls vinmarker ligger spredt ved 10 forskellige byer i nærheden af deres hjemby, Stetten. De fleste af Pfaffls vine kommer således fra Weinviertel-regionen og enkelte fra Wien-regionen. Da Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med 0,75 ha vinmarker for ca. 40 år siden, havde de måske ikke forestillet sig at nå den størrelse, de har i dag, hvor de har 110 ha vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.

I dag er det de to søskende Heidemarie og Roman Josef, der står ved roret i familieforetagendet, som forældrene startede. Roman Josef er ansvarlig for vinene og bestemmer i vineriet, Heidemarie tager sig af salg og marketing, Roman tager sig af vinmarkerne og Adelheid tager sig kærligt af gæsterne. I 2016 kårede The Wine Enthusiast Weingut Pfaffl som ”European Winery of the Year”.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pfaffl La Grande Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter