O.D.D Gin Genuine Pink

kr.299,00

Type – Gin

Producent – Oskar Davidsen

Land – Danmark

Region – Danmark

Indhold – 70cl

Alder – N/A

Alkohol – 38%

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3412011 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

O.D.D. GIN GENUINE PINK
Pretty in pink er essencen af denne subtropiske og letdrikkelige gin. Et friskt pust, der helt klart fortjener en plads i barskabet.

FRUGTIG OG BLØD
I næsen fornemmes en kraftig bærsødme med granatæble, hindbær og syrlige ribs samt en let og pikant duft af enebær, afrundet af et twist af bubblegum.

I ganen er O.D.D. Gin Genuine Pink fløjlsblød med granatæble som den dominerende smag, hertil enebær i fin balance med en subtil og dog tydelig smag af hindbær. Teksturen er som slik, der smyger sig i ganen. I afslutningen er O.D.D. Gin Genuine Pink tør med en let finish.

O.D.D. Gin Genuine Pink vil bryde med de klassiske gintraditioner og give ginelskeren en anledning til at gå nye veje i en efterhånden meget kompleks verden af gin. O.D.D. Gin Genuine Pink egner sig til langt de fleste drinks og cocktails, hvor O.D.D. Gin Genuine Pink vil resultere i en tropisk og sødmefuld udgave af den opskrift, man ønsker af lege med.

O.D.D. Gin Genuine Pink er et oplagt valg til sommerens drinks, men den vil også være et dejligt valg på en vinteraften med throwback til sommerens parties.

Fremstilling
THE O.D.D. GIN Genuine Pink har med sin pikante farve en særlig charme, og den lever fuldt ud op til sit navn ved at give et heftigt og frugtigt udtryk, der appellerer til den søde tand. O.D.D. Gin Genuine Pink bryder traditionerne og viser nye veje for ginelskere.

Om producenten
O.D.D. Oskar Davidsen Danish Gin er fremstillet på lige dele tradition og innovation. Det er lækre ginkvaliteter produceret i Danmark og tappet på smukke eksklusive flasker.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “O.D.D Gin Genuine Pink”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter