Naked Malt 40 vol.

kr.299,00

4 på lager

Varenummer (SKU): 5700000009304 Kategorier: , , , , ,
Loading...

Beskrivelse

Edrington præsenterer sit Naked-brand igen med en ny identitet.

Naked Malt omfavner sin uafhængige ånd og hylder væsken ved at placere et førstegangsfyldt sherry-fad midt på flasken. Whiskyen afspejler blandingen af nogle af Skotlands fineste single malt. Lanceringen af Naked Malt, tidligere Naked Grouse, vil ikke se nogen ændring i den fantastiske væske. Imidlertid afslører mærket en moderne, nyt design og 100% genanvendelig emballage.

Hver flaske bærer også tegn fra Naked Malt Master Blender, Diane Stuart, for at anerkende den omhyggelige blanding, pleje og håndværk, der sker for hvert enkelt af de specielt udvalgte fade.

Naked Malt består af verdenskendte single malt fra The Macallan, Highland Park og The Glenrothes. Naked Malts usædvanlige aroma forbedres, når denne unikke blanding er ekstra modnet i førstegangsfyldte Oloroso sherry-fade i mindst seks måneder. Denne ekstra lagring sikrer en karakteristisk smag, der er rig og frugtagtig, men alligevel alsidigt til en foretrukken servering.

Naked Malt vil inspirere en ny generation af whiskydrikkere til at fejre friheden til at drikke whisky på deres måde, og i sidste ende Leve Naked, fri for traditionelle begrænsninger.

Den færdige Naked Malt-blanding indeholder antydninger af buttery toffe og sød krydderi på næsen, noter af vanilje, stuvet frugt og rosiner på ganen med en rig og sherried krydderifinish, der skaber en moderne ånd, der giver forbrugerne frihed til at nyde deres måde – uanset om den nydes rent, med is eller som en del af en cocktail.

Mærkets signatur drink er en simpel Naked Sour, der afspejler væskens alsidighed og let kan tilpasses den individuelle smag

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Naked Malt 40 vol.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter