Matusalem 23 Solera rom

kr.495,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4011003 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

RON MATUSALEM GRAN RESERVA 23
Ron Matusalem Gran Reserva 23 er af ypperste kvalitet og den ældste i Matusalems sortiment. Kvaliteten er ekstrem høj og rommen har dybe og intense gyldne toner, en unik smag og umiskendelig karakter.

Om producenten
Matusalem blev grundlagt i 1872 i Santiago de Cuba af to spanske brødre. De havde stor erfaring med destillation og med at ”blende” efter Solera-lagringsmetoden, der oprindeligt blev udviklet til fremstilling af den berømte spanske sherry. Deres mål var at producere en af verdens blødeste rom af højeste kvalitet, et mål virksomheden fortsat lever op til.
Da Fidel Castro i 1959 kom til magten, blev familien tvunget i eksil, og derfor produceres Matusalem rom i dag i den Dominikanske Republik. Her dyrkes sukkerrør af højeste kvalitet takket være perfekte jord- og klimaforhold.

Matusalem rom laves stadig den dag i dag efter familiens oprindelige og hemmelige opskrift. De ”Master Blenders”, der laver rommen, er efterkommere af grundlæggerne og opretholder den århundrede gamle Solera-lagringsteknik

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Matusalem 23 Solera rom”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.