Udsalg!

Macallan 18YO Sherry Oak 2023

Original price was: kr.2.999,00.Current price is: kr.2.695,00.

2 på lager

Varenummer (SKU): 10012510 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

Macallan 18 års Sherry Oak (2023 Release) er en enestående whisky fra deres Single Malt Sherry Oak-serie. Serien består af single malt whiskyer, der er modnet på omhyggeligt udvalgte egetræsfade, der tidligere har indeholdt sherry fra Jerez.

Macallan 18 års Sherry Oak (2023 Release) er en enestående whisky fra deres Single Malt Sherry Oak-serie. Serien består af single malt whiskyer, der er modnet på omhyggeligt udvalgte egetræsfade, der tidligere har indeholdt sherry fra Jerez. Dette modningsproces tilføjer en rigdom og kompleksitet til whiskyen.

Whiskyen har en fyldig smag med tydelige nuancer af moden eg, ingefær og rosiner, der harmonerer perfekt med dens naturlige mahognifarve. Duften af Macallan 18 års Sherry Oak er præget af tørrede frugter og ingefær, og der er også strejf af vanilje og kanel. Når det kommer til smagen, vil du opleve en blød og rig karakter med krydrede undertoner af nelliker, appelsin og ristet moden eg. Eftersmagen er lang og dvælende, og den byder på noter af tørrede frugter, ingefær og appelsinskal.

Denne whisky er eksklusivt modnet på egetræsfade, der tidligere har indeholdt Oloroso sherry. Disse fade kommer fra Jerez, Spanien, og de forvandler Macallans “new make” spirit til en ikonisk single malt. Whiskyen får lov til at modne uforstyrret i disse fade i hele 18 år, hvilket resulterer i en rig og kompleks smagsoplevelse præget af modne eg, ingefær og rosin.

Hver enkelt Macallan single malt vidner om deres ubestridte mesterskab inden for træ og spiritus. Dette engagement har været en del af Macallans dna siden deres grundlæggelse i 1824. Whiskyen er et resultat af deres uophørlige stræben efter det ekstraordinære og skabelsen af enestående single malts.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Macallan 18YO Sherry Oak 2023”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter