Beskrivelse
50 cl – 12%
I vinregionen Douro opdagede man et af de mest delikate naturrelikvier, der kan findes i regionen: sure kirsebær, almindeligvis kaldet Ginja. Ginja høstes i omkring 800 meters højde på de store bjergrige sletter, der omgiver regionen. Disse kirsebær har et let bittert præg, sammenlignet med de almindelige kirsebær og giver derfor mulighed for at skabe en perfekt balance i denne kirsebærlikør.
Den højde, hvor kirsebærtræer plantes udsættes træet for lavere temperaturer om vinteren, og for rigtig meget sollys i de varmeste tider af sommeren, hvilket giver træet mulighed for at skabe den delikate frugt.
Når frugten er moden, høstes den manuelt. Hvert kirsebær plukkes med den største kærlighed, stolthed og dedikation, som regionen altid viser i sine produkter.
Bærrene renses, stilken fjernes og derefter starter processen med maceration og skabelse af det alkoholholdige produkt. For at gøre dette opbevares frugten i macerationstanke, og der tilføjes alkohol hvor frugten hviler i en periode. Herefter tilsættes lokale krydderier og sukkersirup efter en gammel opskrift.
Endelig hviler Ginja i 2 år for at udvikle frugtens egenskaber, samt blomsteragtige og naturlige præg.
Den færdige drik smager fantastisk – den er sød men alligevel med masser af bid og en supergod balance. Det er den perfekte ledsager til ris a la manden og andre gode desserter og søde sager – eller bare som apperitif.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.