Gefion Orlog – Rom

kr.295,00

8 på lager

Varenummer (SKU): 100-153505 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

ORLOG ROMMEN ER SKABT MED PASSION FOR HISTORIE OG KÆRLIGHED TIL DEN DANSKE MARITIME STORHED.
Følg med når vi udvider serien med nye rom, dedikeret til danske orlogsskibe og måden hvorpå disse har præge danmarkshistorien både inde og uden for landets grænser.

Vores første rom i serien er dedikeret til orlogsskibet Gefion der, efter at have været et stort aktiv, endte med at blive sendt i kamp for Danmark omkring Slesvig. Dette viste sig desværre at være Gefions sidste slag som skib i den danske flåde, da tyskerne overtog skibet og brugte det i deres slag i stedet. Hvad Gefions skæbne endte med at blive i tyskernes hænder, står stadig hen i det uvisse.

Gefion Orlog er en blendet rom, som er skabt på baggrund af rom fra Venezuela og en udsøgt 8 års rom hentet I Den Dominikanske Republik. Rommen fra Den Dominikanske Republik blev lavet på en base af sukkerrørsjuice og destilleret i en kolonne, inden den blev lagret i 8 år på ex bourbonfade. En Solera rom der består af komponenter med en alder på mellem 2 og 8 år.

HVORDAN SMAGER GEFION ORLOG?

Nedenstående er en beskrivelse af oplevelsen som Alan Kampmann, Master Distiller and Co-founder hos Gefion Destilleri, havde, da han smagte rommen for første gang.

Farve: Lys kastanje.

Duft: En duft af søde frugter møder næsen. Der er en god dybde og karakter på duften. Man er ikke i tvivl om, at der er tale om dominikansk rom, med sin karakteristiske duft af sød flødekaramel, vanilje og mørk farin. Blended med den venezuelanske rom giver desuden en lækker duft af søde frugter, der pirrer næsen.

Smag: Der er god power og dybde på smagen, der giver rommen en flot karakter.

Det er en virkelig behagelig oplevelse – den dominikanske rom med sin smag af karamel og vanilje, bliver holdt flot i skak af den noget vildere venezuelanske rom. Den er fyldig på trods af sin unge alder, og der er smæk på. Der er noter af Alta Gamas venezuelanske aftapning, kombineret med de klassiske aftapninger fra Den dominikanske republik. Der er ikke tilsat sukker, hvorfor den er knapt så sød som Oliver og Olivers aftapninger; den er dog tilstrækkelig sød til, at alle vil nyde den. Den høje alkoholprocent komplementerer virkelig denne rom, og det bevirker, at der er skabt en rom, der giver en god varme, fylde og lang eftersmag.

Konklusion: Der er masser af frugt og kraft, der i den grad folder sig ud. Dejligt blend og god rom. Hvis det var en pige, jeg havde mødt i byen, havde jeg gemt hendes nummer til en anden god gang…

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gefion Orlog – Rom”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter