Four Pillars Navy Strength

kr.629,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9349749000201 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FOUR PILLARS GIN NAVY STRENGTH
Four Pillars Rare Dry Gin er en moderne australsk gin lavet med blandt andet tasmansk bjergpeber, kanel, stjerneanis, grøn kardemomme, frisk ingefær, frisk gurkemeje og den australske finger-lime; en intens lille citrusfrugt som giver en enormt flot aroma til ginnen. Denne ”Navy Strength”-udgave er tappet ved en væsentligt højere alkoholprocent: hele 58,8%, som endda er lidt højere end hvad man normalt forbinder med Navy Strength. Men hvorfor ikke være på den sikre side?

Farve: Klar.
Duft: Stor, intens duft af lime, citron, appelsin og enebær.
Smagsnoter: Flot, koncentreret og overdådig gin. Igen masser af citrusnoter, men også krydrede aromaer af ingefær og peber.

Serveringsforslag: Oplagt til cocktails, der kalder på kraftig gin, som fx en Negroni, en Martini eller The Last Word. Frem med røreske og shaker!

Det lille australske destilleri, Four Pillars, laver gin i verdensklasse. Navnet er en reference til destilleriets 4 ”grundsøjler: deres kedler, deres botanicals, deres vand og, til sidst, deres kærlighed. De fire kedler, Wilma, Beth og Eileen, er firmaets stolthed. Her destilleres spiritussen sammen med udvalgte krydderier, blomster og frugter, og den når op på en alkoholprocent på 94, hvilket blandet andet betyder, at spiritussen er meget ren. På deres mindste kedel, Eileen, som er opkaldt efter en af destillatørernes lillesøster, kan man lave eksperimenter i mindre skala (cirka 50 L) – og det er vigtigt, for lysten og evnen til at eksperimentere er altafgørende for det lille destilleri.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Four Pillars Navy Strength”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter