Charles Mignon Rosé Champagne

kr.400,00

5 på lager

Varenummer (SKU): 1421005 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

CHARLES MIGNON 1. CRU CHAMPAGNE ROSÉ BRUT

En herlig frisk rosé Champagne hvor alle druer kommer fra marker der er klassificeret som 1er Cru. En flot balanceret vin der er meget bredt anvendelig, grundet sin meget vinøse stil.

God til:
Aperitif

FYLDIG, FRISK OG INTENS
Charles Mignon, Rosé 1er Cru er klar i glasset med en flot rød nuance. Duften er domineret af røde roser og friske bær. I munden fornemmes friske bobler og en let sødme i god balance med den lange intense eftersmag.

Denne Champagne er en glimrende ledsager til diverse lyse kødretter, men er også perfekt som velkomst.

Serveringstemperatur: 8-9°C

Fremstilling
1er Cru er en betegnelse der i Champagne tildeles til de enkelte marker. Markerne gives point for deres fortræffeligheder inden for forskellige underkategorier, lige fra hældningsgrad, soltimer og druesort til udbytte. Kun ganske få marker tildeles de maksimale 100% som der skal til for at være Grand Cru. Niveauet under dette betegnes som 1er Cru og er dækkende for marker med minimum 95%. Vine herfra har som regel mere kompleksitet og finesse end standard Champagne.

Om producenten
Charles Mignon er beliggende i Épernay, som er en af de vigtigste byer i Champagne-regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og som holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden, og Bruno Mignon sørger for, at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen, og her får champagnerne lov til at udvikle sin kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Charles Mignon er champagne af høj kvalitet fra 1. Cru eller Grand Cru marker. Fortryllende dråber, hvad enten det er Brut, Sec, Rosé eller den fantastiske top cuvée Comte de Marne.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Charles Mignon Rosé Champagne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter