Camparo Barbera d’Alba

kr.169,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 521625 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FRISK OG FYLDIG
Camparos Barbera d’Alba DOC er en intens, rubinrød vin med udpræget duft af syltetøj, vilde kirsebær, røde bær og let krydrede noter. Den er fyldig og blød med en typisk frisk og krydret smag.

Server Camparo Barbera d’Alba DOC til f.eks. en god steg, vildt, ost eller en fyldig suppe.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling.
Barbera-druerne til vinen kommer fra Camparos vinmarker i Diano d’Alba og La Morra, hvor jordbunden på de forskellige marker er en blanding af ler og kalk, kalk og kisel og mergel. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 40-50 år. Efter den manuelle høst presses druerne og hældes i temperaturkontrollerede tanke af rustfrit stål. Den traditionelle gæring, hvor mosten pumpes over kvaset dagligt, varer i mindst 20 dage. Vinen sies fra og hældes på franske egetræsfade. Efter 12-18 måneder på træfade lagrer vinen i yderligere seks måneder på flaske, inden den frigives til salg.

Om producenten
I hjertet af det skønne, kuperede landskab i Piemonte ligger Azienda Agricola Camparo, der gennem tre generationer er blevet drevet af familien Drocco. Familien er i dag lige så passioneret omkring vindruedyrkning og vinfremstilling, som grundlæggeren var, og de ser stadig hele processen fra drue til vin som en helhed. Camparo har vinmarker beliggende i forskellige områder af Piemonte med flere typer jordbund, der giver de forskellige druer optimale betingelser.
Azienda Agricola Camparo blev grundlagt i 1940’erne og solgte dengang, som det var sædvane, deres vin i bulk. Først senere fik de faciliteterne, så de selv kunne tappe vinen på flasker.
Druerne er altid blevet dyrket efter økologiske principper, også da begrebet ikke fandtes. Camparo fik som en af de første vinproducenter i Langhe sin økologicertificering i 2000.
Den seneste generation har i den grad forstået, hvor vigtigt der er at investere i teknologi, udvikling af forretningen, marketing og kommunikation og at komme ind på det internationale marked. De har således udvidet kundekredsen til ikke kun at omfatte italienske købere men også udenlandske.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Camparo Barbera d’Alba”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter