Bourgogne Chardonnay Heritiers Saint-Abel

DKK170,00

Varenummer (SKU): 421005 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

DELIKAT OG LIFLIG
La Tour de Brully har en ren og krystalklar, let gylden farve. Duften af hasselnød med et hint af honning, smør, bregner, krydderier samt ristede kastanjer indtager næsen på behagelig vis. I smagen optræder de samme nuancer som i duften og vinen fornemmes dejlig og liflig.

La Tour de Brully Bourgogne Chardonnay passer perfekt til retter med fisk eller skaldyr, men vinen er også yderst delikat at nyde før maden.

Serveringstemperatur: 11-13°C

Fremstilling
Druerne til vinen dyrkes i nærheden af byerne Saint-Aubin og Puligny-Montrachet og de plukkes i hånden. Vinen fremstilles efter traditionelle metoder, som det er sædvanen i Bourgogne men med brug af de nyeste teknikker. Gæring med bærme i rustfri ståltanke og modning i seks måneder på franske egetræsfade.

Om producenten.
La Tour de Brully Bourgogne Chardonnay leveres af Domaine Roux, som ligger i Saint Aubin i Côte d’Or. De har dyrket vindruer siden 1885, så traditionerne og familiens viden om vinfremstilling går langt tilbage. Deres 52 vinmarker strækker sig over mere end 60 ha fordelt i 13 landsbyer i Côte de Beaune, Côte de Nuits og Côte Chalonnaise. Domaine Roux har den største respekt for jorden og naturen og formår at fremhæve frugternes renhed og frembringe hver vinmarks unikke karakteristika i deres vine.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bourgogne Chardonnay Heritiers Saint-Abel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter