Barr Hill Gin

kr.650,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 852735003029 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Forestil dig et sted, hvor landbrugsjord møder skov, og folk bor ved landet. Hvor dybe skovarme smelter sammen med vildblomster i sollys. Det er deres inspiration og hjertet i deres opmærksomme tilgang til destillering. Deres destilleri ligger i Caledonia County, Vermont og inspireret af udsigten over Barr Hill Nature Preserve. Caledonia Spirits blev grundlagt på en vision om at støtte lokalt landbrug ved at anvende lokale råvare i Barr Hill.

De bruger ren spiritus lavet på korn, som et lærred til at tydeliggøre kombinationen af enebær og rå nordlig honning. Den rå honning er tilføjet lige før aftapning, og giver ginnen unikke blomstrekvaliteter, der varierer fra sæson til sæson og udvalg af blomster.
BARR HILL GIN
Når den perfekte kombination mødes sker der magiske ting

Næsen: Dejlig og kraftig duft af honning med lækre florale noter.

Munden: Først kommer den dejlige søde smag af honning, som fylder munden med en rig og fed sødme. Langsomt men sikkert træder enebærrene frem og giver en klar og frisk smag. Kombinationen af sødme og de kraftige enebærnoter er helt fantastisk og meget velproportioneret.

Finish: Honningen kommer stærkt tilbage her med en lækker og dyb floral sødme. Den slutter af dejlig varm fra alkoholen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barr Hill Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter