2020 Lupe-Cholet Comte de Lupe Rouge

kr.249,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 03602012035 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

Årgang: 2020

Størrelse: 75,00

Druer: 100% Pinot Noir

Lagring: Ståltanke/franske træfade (228 l.)

Alkohol: 13,00

Om produktet
Bourgogne Comte de Lupé er Lupé-Cholets “visitkort” og er opkaldt efter en af Lupé-Cholet familiens forfædre – Comte Mayol de Lupé, som i det 10. århundrede var abbed i det magtfulde Cluny-kloster. Han blev bl.a. kendt, fordi han afslog opfordringen til at blive pave. En af hemmelighederne bag denne vins struktur og harmoni er bl.a., at ca. 50% af druerne kommer fra en af Lupé-Cholets faste drueleverandører i Morey-Saint-Denis og resten fra Côte-de-Nuits, Côte-de-Beaune og Côte Chalonnaise. Det forklarer vinens komplekse og krydrede karakter – især i duften.

Comte de Lupé Bourgogne Rouge er vinificeret på rustfrie ståltanke, dog er en lille del af vinen modnet på træfade af 228 l. Dette sammen med en kraftig sortering af druerne, hvor kun de optimale modne druer bruges, gør, at vinen allerede er meget spændende at nyde i sin ungdom. Den karakteristiske bløde Pinot Noir bouquet, den intense frugt og fine karakter af røde og mørke bær (bl.a. jordbær og solbær) gør Comte de Lupé til en meget harmonisk og charmerende vin. Eftersmagen er lang, og man fornemmer, at vinen har et godt modningspotentiale.

Vinen er velegnet til ikke for kraftige kødretter samt til hvidskimmeloste. Serveringstemperatur: ca. 16°. Brug store glas da Comte de Lupé derved bedre udvikler sin aroma og smag.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2020 Lupe-Cholet Comte de Lupe Rouge”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.