Udsalg!

2019 Columbia Crest Grand Estate Syrah

Original price was: kr.179,00.Current price is: kr.100,00.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 05582211935 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

Om produktet
Syrah Grand Estates er sammensat af Syrah (ca. 90-95%), samt evt. Viognier (og i nogle årgange Merlot og/eller Malbec), som hovedsageligt hentes i AVA Wahluke Slope og i Horse Heaven Hills, som er kendt for at producere vine med stor aroma og kompleksitet. Områderne hører til i Columbia Valley, som er et ret tørt område. Jordbunden er ikke særlig frugtbar og holder ikke godt på vandet, så drypirrigation giver optimal kontrol over vinplanternes vækstmønstre.

Vinificeringen foregår ved, at druerne afstilkes og mases, dog forbliver 10% af høsten med hele bær. Herefter gærer og macererer Syrah druerne tilsat Viognier med drueskindet i 6-10 dage med daglige overpumpninger. Blandingen af de andre druesorter (Merlot og Malbec i de årgange hvor man bruger dem) som gæres separat, foregår lige efter presningen, og vinen gennemgår derefter en malolaktisk gæring på en kombination af rustfrie ståltanke og træfade. Efter en sammenstikning bliver vinen modnet i 14-16 måneder på en kombination af nye (ca. 1/3) og gamle, franske og amerikanske egetræsfade.

Syrah Grand Estates har en flot, mørk, rubinrød farve. Duften er meget elegant og sprød for en Syrah at være, med afdæmpede nuancer af tørrede krydderier og komplekse toner af små bær og violer. Smagen afslører en god kødfuldhed med mere koncentrerede nuancer af modne, mørke bær og cedertræ, med toner af sorte peber og en god, afrundet tannin. Prøv den til svinemørbrad, kalv eller and, gerne i en tranebærsauce med svampe og krydderurter.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2019 Columbia Crest Grand Estate Syrah”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter