2018 Fabiano Vajo del Centenario

kr.250,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 521207 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

BLØD OG SMAGSFYLDT
Den intense, næsten uigennemtrængelige og livlige farve vidner om en vin, der fortjener respekt. Respekten øges med duften og opmærksomheden drages mod den indtagende karakteristiske duft af modne frugter, som ledsages af lækkert, krydret træ, der giver plads til en elegant udvikling i vinen. Smagen er vedvarende med sarte og vedholdende tanniner. En varm og smagsfyldt vin, ren nydelse.

Perfekt til rødt kød, lam og kid. Ligeledes velegnet til modne oste. Vinen kan med fordel åbnes et par timer før servering.

Serveringstemperatur: 16-17°C

Fremstilling
Vajo del Centenario Rosso Veronese IGT er lavet på 60% Corvina, 25% Merlot og 15% Cabernet Sauvignon, som alle høstes i hånden. Efter høsten stilles druerne til delvis tørring i små trækasser, og efter 30 dage presses og udblødes de ved kontrolleret temperatur. Gæring sker i tanke af rustfrit stål og tager lidt mere end 35 dage. 35% af vinen lagres på franske egetræsfade i 18 måneder og de resterende 65% lagres i små træfade på 12 hl i 24 måneder. Vinen lagrer til slut seks måneder i flaskerne.

Om producenten
Huset Fabiano er en af de bedste producenter i Veneto området og har produceret vine af topkvalitet i 100 år. Fabiano-familien har samlet nogle af de bedste folk inden for vindyrkning og ønologi i Italien, og sammen udgør de et stærkt team, der er kendt for kærlighed til jorden, traditioner og gode vine.

Stilen er klassisk med et tvist af modernisme. Der anvendes mest store gamle fade, men i de senere år er der eksperimenteret mere med brug af små fade, hvilket bidrager til mere sødme og koncentration i husets vine.

Alle Fabiano’s vine er specielt velegnet til at blive nydt sammen med italiensk mad.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2018 Fabiano Vajo del Centenario”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter