09 Ch. de Villars Fontaine Les Genévrières

kr.499,00

12 på lager

Varenummer (SKU): VF0032009 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

2009, 13,5 %, Château de Villars Fontaine

Øst for byerne Vosne-Romanée og Nuits-Sint-Georges mellem Dijon og Beaune ligger den 30 hektar store vingård Domaine de Montmain. Vingården ligger på toppen af bakken i byen Villars Fontaine og har siden 1984 fungeret som en klassisk wine grower-producent. Domænet producerer både AOC Hautes Côtes de Nuits i røde og hvide udgaver samt Bourgogne Aligoté og Gamay-baseret Coteaux Bourguignons-vine.

Som noget helt særligt specialiserer de sig i, at domæne-modne vinene på flaske inden frigivelse, hvilket betyder, at producenten tilbyder modne og drikkeklar Bourgogne-vine – vi taler om både fem, ti og 20 års flaskemodning på Château de Villars Fontaine. Ganske unikt i en tid, hvor det ikke er til at opdrive gammelt Bourgogne-vin.

Les Genévrières er husets store rødvine, som naturligvis er lavet på Pinot Noir dyrket i Bourgogne-regionen Hautes Côtes de Nuits. Der er tale om store, fyldige og krydrede rødvine med enorm elegance og kompleksitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af årgange fra netop dette terroir.

Her får du en krydret rødvin båret frem ad peber, kanel, timian og moden frugt hvilket gør den ideel til rødt kød og efterårets gryderetter.

De forskellige vine i serien kommer i alt fra syv forskellige terroirs herunder tre områder plantet med røde druer og fire plantet med hvide druer. De forskellige årgange kan I nogen tilfælde have modtaget forskelligartet behandling under produktionen. Hvis flasken er mærket som ”Grande Tradition”, referer det til en ekstraordinær behandling hvor brugen af nye egetræstønder er i højsædet. Dette fører til en federe og mere rigt smagende vin.

Hvorfor står der på nogen flasker Domaine de Montmain og andre Château de Villars Fontaine? Domænet foretog navneændring for nogle år siden, hvilket vil sige, at de ældre årgange fra huset er flasket under det gamle navn ”Château de Villars Fontaine”, og de yngre årgange er tappet under det nye navn ”Domaine de Montmain”. Med tiden vil navnet Château de Villars Fontaine dermed udfases helt – ganske enkelt.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “09 Ch. de Villars Fontaine Les Genévrières”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter