W&M Bunnahabhain 18 y.o. 2002-20 Sherry Finish

kr.1.540,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SMCS5360 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

En robust og yderst lækker 18-årig cask strength whisky fra det kendte Bunnahabhain-destilleri. Lad den endeligt trække vejret efter ophældning – det åbner virkeligt smagen!

Duft

Ristede og kornede noter, samt kaffe.

Smag

Dybe sherrynoter – sød, rig på abrikoser, kirsebær og røde frugter.

Eftersmag

Mørk med krydrede pebernoter og læder.

Generelt
Et robust, frugtigt og vinagtigt eksempel på single malt fra Bunnahabhain – et berømt destilleri fra Islay. Bunnahabhain adskiller sig fra øens andre destillerier ved, at de typisk ikke anvender tørv som brændsel, når maltbyggen skal tørres. Dette resulterer i, at deres whisky mangler den karakteristiske Islay-smag af tung tørverøg og havsalt.

Bunnahabhain 18YO Sherry Finish er Cask Strength, hvilket vil sige, at den er ufortyndet og hældt på flaske ved en fadstyrke af 54,6% alkohol.

Smagsnoter
Dybe sherrynoter, til en start virker den næsten venlig og utroligt nem at drikke: sød, rig på abrikoser, kirsebær og andre røde frugter. Men giv den noget tid i glasset – lad den trække vejret – og så afslører den helt nye sider… Efter noget tid træder noter af vin og nødder frem, og sødmen afløses af en tør frugtighed.

I duften træder ristede og kornede noter frem, samt kaffe. Smagen bliver ligetil mørkere: krydret, peber- og læderagtig. Et strejf af moskus træder frem hen imod slutningen, og krydderfornemmelsen stiger endnu mere.

Hvad er Wilson & Morgan Barrel Selection?
”Enhver, der elsker whisky, kan ikke være så dårlig.” W.C. Fields (1880-1946)

Siden 1992 har Wilson & Morgan Barrel Selection tilbudt et stærkt udvalg af sjældne, uafhængige aftapninger af Skotsk maltwhisky.

Wilson & Morgan vælger kun de bedste malts, alle med en lagringstid på 8-30 år. Fadene opbevares verden over, bl.a. i Japan, Frankrig, Tyskland, Holland, Schweiz og Italien. Her lagres de i mange tilfælde yderligere i sherry, rom-, marsala- eller portvinsfade.

Alle fadene er personligt udvalgte af den italienske spiritusekspert Fabio Rossi (som også står bag Rum Nation). Rossi følger kun én eneste regel i sin udvælgelsesproces:

”Stol på din gane og dit instinkt!”

Selvom reglen virker meget enkel, lader der alligevel til at være noget om snakken – flasker fra Wilson & Morgan er gået hen og blevet særdeles eftertragtede indenfor single malt kredse!

Destilleriet
Bunnahabhain er et af de mere velkendte Single Malt destillerier, og deres produkter kan findes i langt de fleste vinhandler herhjemme.

Destilleriet er kendt for at være et af de eneste (hvis ikke det eneste) Islay-destilleri hvis whisky primært består af ikke-peatede produkter. Med andre ord finder man ikke de klassiske (og yderst omdiskuterede) Islay-træk af tung baconrøg og havsalt i en whisky fra Bunnahabhain.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “W&M Bunnahabhain 18 y.o. 2002-20 Sherry Finish”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter