Vinos Guerra, Vermouth Classic Blanco

kr.115,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2321003 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

ARMAS DE GUERRA VERMOUTH CLASSIC BLANCO
En moderne, frisk vermouth der er yderst velegnet til aperitif og cocktails.

DRUER
Godello
SMAGSNOTER
Muskatnød, kaffebønner, kanel, citrus
ALKOHOL OG INDHOLD
15 % / 75 cl
LAND
Spanien
OMRÅDE
Bierzo
PRODUCENT
Armas de Guerra
SERVERINGSTEMPERATUR
8-8°C

MEDIUMFYLDIG OG HARMONISK
Krystalklar farve med metalliske reflekser. En duft af træ som hos en møbelsnedker med hints of modne frugter er dominerende i næsen. Noter af urter med fennikel, muskatnød, kaffe, kanel og citrusfrugter gør smagen frisk og rund, mediumfyldig og med en dejlig smag af de druer, vermouthen er lavet af. Her er perfekt harmoni mellem friskhed, sødme og de fine bitre noter. Eftersmagen er vedvarende og intens.

Serveringstemperatur: 8-8°C

Fremstilling
Vinos Guerras vermouth bliver lavet på en basevin af Godello-druer fra Vinos Guerras egne vinmarker. Til basevinen bliver tilsat over 40 ekstrakter fra urter, rødder, blomster, krydderier og frugter. Vinen hviler herefter op til 8 måneder på egetræsfade, indtil den har opnået den ønskede smag og bliver herefter tappet på flasker og klargjort til salg.

Om Producenten
Vinos Guerra blev grundlagt i 1879 af Antonio Guerra, som var apoteker. Antonio Guerra var en yderst visionær mand, som var i stand til at forstå og værdsætte potentialet i vinmarkerne i Bierzo længe før nogen anden. Vinos Guerra brugte revolutionære vinfremstillingsteknikker og markedsføring længe før ordet var opfundet og viste verden, hvor god vin der kunne fremstilles i Bierzo. Vinstokkene stod langs pilgrimsruten til Santiago de Compostela på solrige skråninger, og Vinos Guerra rådede dengang og gør det stadig over den nyeste og bedste teknologi. Da vinlusen havde udryddet store dele af vinstokkene, deltog Vinos Guerra aktivt i arbejdet med at genbeplante markerne og var dermed med til at definere det nye Bierzo.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinos Guerra, Vermouth Classic Blanco”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.