Trossos del Priorat, Llum d’Alba

DKK200,00

Varenummer (SKU): 621223 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FORFRISKENDE OG BEHAGELIG
Llum d’Alba har en smuk gul farve med grønlige reflekser, der viser vinens unge alder. Duften af modne tropiske frugter blandes med hints af krydderurter fra middelhavsområdet, så som timian og rosmarin. Herefter følger en snert af lakrids, tørret grapefrugt og fersken. Første smagsindtryk er præget af de modne tropiske frugter fra duften, herefter kommer en virkelig forfriskende afslutning.

Yderst velegnet til fisk med urter, kylling og skaldyr.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Llum d’Alba laves på Garnacha Blanca-, Viognier- og Macabeo-druer, der kommer fra vinmarker i Gratallops, Tarragona. Vinen gærer på rustfrie ståltanke. Efter endt gæring lagres vinen ”sur lie” i fire måneder, hvilket betyder at vinen ligger på det fine bundfald (altså gærresterne) samt på rustfrie ståltanke. Efter tapning ligger vinen to måneder på flaske, inden den frigives til salg.

Om producenten
Trossos del Priorat ligger i Gratallops i Priorat. Hos Trossos del Priorat fokuseres på at producere fine og elegante vine med personlighed med de typiske karakteristika fra området. Alle vinmarkerne dyrkes efter økologiske principper. Klimaet i Priorat kendetegnes ved høje dagtemperaturer og kølige nætter. Jorden består af skiffer og indeholder en lang række mineraler. De sparsomme regnmængder tvinger vinstokkenes rødder til at fæstne sig dybt i jorden, hvorved mineraliteten fra jorden forplantes i druerne og gives videre til vinen. De barske vilkår for druestokkene, hvor kun de stærkeste overlever, munder ud i druer, der er sprængfyldt med smag.

Yderligere information

Vægt 15 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trossos del Priorat, Llum d’Alba”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter