Udsalg!

Thorn-Clarke Shotfire GSM

Original price was: kr.180,00.Current price is: kr.150,00.

15 på lager

Varenummer (SKU): 521379 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

THORN-CLARKE SHOTFIRE GSM

Den anmelderroste Shotfire-serie har nu fået endnu et medlem, Shotfire GSM, lavet på Grenache, Shiraz og Mourvedre med de klassiske bløde tanniner.

God til:
And, ost – kraftig, steg

HARMONISK OG AROMATISK
Flot højrød farve med lilla kanter. Duften strømmer dragende op af glasset, fyldt med modne blommer, morbær og hvid peber. Smagen er fyldig og liflig med kirsebær, skovbær og fristende krydderier. Mediumfyldig og saftig eftersmag med lange, silkebløde tanniner.

Udsøgt til f.eks. and, steg eller lagrede oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Shotfire-serien udødeliggør sprængningseksperternes farlige job med at placere og antænde sprængladningerne tilbage i 1870, hvor Clarkes forfædre opdagede guld i Lady Alice-minen i Barossa Valley. På den måde blev familiedynastiet grundlagt.

Druesorterne afstilkes og gæres separat for at få det fulde udbytte af hver druesort. Alle tre druesorter gærer i små, åbne seks-tons gæringskar. For Grenachedruernes vedkommende, pumpes mosten over kvaset to gange dagligt i en periode på 10 dage, og både Shiraz og Mourvedre tilbringer syv dage med skindet, hvor mosten ligeledes pumpes over kvaset to gange dagligt. Gæringstemperaturen holdes på mellem 22 og 25?C for at bevare frugtens renhed. Alle batches presses, og når både første og anden gæring er overstået, hældes vinene på nye (10%) og 10 år gamle franske egetræsfade. Her lagrer vinene i 18 måneder. Efter lagring laves flere prøveblandinger for at finde frem til den endelige blanding.

Om producenten
Vinhuset Thorn-Clarke har fået tildelt “5 RED STARS” i The Halliday Wine Companion 2023. “5 RED STARS”-bedømmelsen gives kun til fremragende vingårde, der regelmæssigt producerer vine af eksemplarisk kvalitet og karakter. The Halliday Wine Companion anses som én af de bedste guides, når der anmeldes vingårde i Australien.

To store familier fra Barossa Valley har slået sig sammen i Thorn-Clarke, der nu repræsenterer seks generationers erfaring i et 100% familieejet firma. Huset er ejet af David og Cheryl Clarke (tidl. Thorn), og med sig har de deres søn, som er daglig leder hos Thorn-Clarke.

Barossa Valley er beliggende i South Australia og regnes for det bedste område i Australien til fremstilling af topvine. Det unikke ved Barossa Valley er en palet af mere end 10 forskellige jordbundstyper og varierende højder. Thorn-Clarke’s filosofi går på, at kvalitetsvin fødes i marken, derfor har de gennem flere års opkøb skaffet sig velplacerede marker i 4 områder i Barossa Valley. Her fremstiller Thorn-Clarke vine på højt niveau på alt fra Riesling til Shiraz og frembringer således en bred vifte af fremragende vine. Varmest er der i den nedre del af Barossa Valley, hvor f.eks. Shiraz druen har optimale betingelser. I den køligere Eden Valley længere mod nord er forholdene perfekt til fremstilling af Riesling.

Thorn-Clarke deler deres vine op i 4 overordnede serier – Milton Park, Terra Barossa, Mount Crawford og Shotfire. På toppen byder Thorn-Clarke på William Randell, der er husets absolutte topvin.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Thorn-Clarke Shotfire GSM”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter