The Macallan Harmony Collection – Rich Cacao

kr.3.495,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10012094 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

Macallan Harmony Collection Rich Cacao er et vidunderligt oplevelse, som samler whiskyens verden med chokoladens fascinerende verden.

Smagsrejsen: Inspireret af en af Casa Cacaos chokolader repræsenterer spiralen på emballagen de rejser, der omfatter denne udgivelse: rejsen til bæredygtighed, vores mangeårige partnerskab med Roca-brødrene og smagslagene i selve whiskyen.

Farven på Rich Cacao minder om ristede kakaobønner, og duften er af dyb chokoladefondant. På ganen er mørk chokolade, som blødgøres til honning, klistrede dadler med vanilje og kanel.

Macallan Harmony Collection Rich Cacao har 3 trin for fuld og den perfekte sanse- og smagsoplevelse derhjemme hos dig.

1. Tag en slurk Rich Cacao og nyd chokoladenoterne af dette udtryk.

2. Tag derefter en bid af chokoladen for at opdage den unikke smagskombination.

3. Fuldend ritualet med en ny tår Rich Cacao for den perfekte finish.

Brug mørk chokolade med Forastero/Trinitario type bønne, som er en lilla bønne, der giver flot syre, og et rent udtryk af rød frugt. Vælg chokolader med en let ristet nøddefinish, og undgå chokolader med høj astringens.

Disse chokoladenoter matcher med The Macallan Harmony Rich Cacao på grund af mandel- og honningnoterne, og selve chokoladen bringer syren og de røde frugtnoter.

Macallan Whiskymageren Polly Logan rejste til Girona for at besøge Casa Cacao, og hun fordybede sig i chokoladens verden, udforskede deres chokoladefremstillingsproces og lærte om de karakteristiske smagsprofiler.

For at fortsætte vores mangeårige partnerskab med Roca-brødrene, er dette et samarbejde med Jordi Roca for at bringe verdener af chokolade og whisky til live i Casa Cacao, et hotel og en chokoladefabrik i det centrale Girona, Spanien. Macallan whiskymageren Polly Logan tog inspiration fra sin tid på Casa Cacao til at skabe en single malt med overbærende chokoladenoter.

I 2020 åbnede Roca-brødrene Casa Cacao, et hotel og chokoladefabrik i det centrale Girona, Spanien, samme by som deres tre Michelin-stjernede restaurant El Celler de Can Roca. Anført af konditor Jordi Roca, Casa Cacao består af 15 hotelværelser, et chokoladeværksted, chokoladebutik og chokoladefabrik.

Nysgerrighed har altid været nøglen til brødrenes kollektive ånd og eventyrlyst. Selvom deres tilgang har til formål at gå ud over, hvad der er set før, er deres inspiration ofte funderet i historier og erfaringer fra forskellige steder, mennesker og kulturer; transformeret til at afspejle et unikt Roca-perspektiv på køkkenets verden og verdens køkken.

Jordi Roca ville skabe sin egen chokolade; han dykkede ned i forskning og rejste til plantagerne, for at lære menneskene og samfundene at kende, og der lærte han kakao at kende. Han lærte om kakaoens livscyklus, de involverede mennesker, og hvordan man hjælper med at opretholde den.

Når Casa Cacao rister og behandler kakaobønnerne, står de tilbage med kilo skrællede kakaoskind. Jordi og Damian blev slået med spørgsmålet om, hvad de skulle gøre med det, og blev inspireret til at omdanne dette overskud til papir, til at pakke deres chokoladebarer ind i.

Denne begrænsede årlige udgivelsesserie samler innovative bæredygtige emballageteknikker med naturlige materialer ved slutningen af ??deres levetid for at se dem få ny anvendelse og formål.

Bæredygtighed har været et konstant ledende princip, siden vi begyndte at fremstille vores single malt whisky i harmoni med den smukke natur, der omgiver The Macallan Estate i 1824. Macallan Harmony Collection er inspireret af vores dybe forbindelse til den naturlige verden, som har været i centrum. af vores mærke i næsten 200 år.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Macallan Harmony Collection – Rich Cacao”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter