Snaps Bornholm Limited No.4 Abrikos

kr.199,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SBLMT4 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Limited Edition 4 – Abrikos
Hvert år udkommer Snaps Bornholm med en Limited Edition på 5000 flasker på vores fødselsdag den 14. oktober. I 2019 fortsætter vi traditionen med ‘Abrikos’.

Vores abrikossnaps er gylden som efterårets blade og smager sødmefuldt med et strejf af syre. ‘Abrikos’ er en fremragende følgesvend til blandt andet hønsemaden, tapas og ost. Og som med alle vores snapse bliver vores ‘Abrikos’ kun bedre med årene.

Snaps Bornholm
Vi udvikler konstant vores snaps og tester en masse nye metoder, for at vi får det bedste produkt på markedet og kan tilbyde det bedste på markedet.
Vi er i Snaps Bornholm dedikerede og 100% fokuserede på at give dig en god oplevelse med vores produkter. Vi glæder os til i fremtiden at byde på nye, innovative og spændende Snapse-varianter – hvert år lancerer vi en limited snaps som udkommer i Oktober. Dette er med til at teste nye smage og prøve nye spændnede produkter af. Vi har i dag 8 klassikere i vores serie, som fåes i forskellige størrelser og gaveæsker. Vi håber I vil nyde dem. Se udvalget her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snaps Bornholm Limited No.4 Abrikos”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter