Richland Rum Batch 53

kr.699,00

Type – Mørk Rom
Producent – Richland Rum
Land – USA
Region – Georgia
Indhold – 70cl
Alkohol – 43%
Alder – 3år
Antal flasker produceres – 297

Barrel 053

Barrel fill date: September 6, 2012

Bottle fill date: September 22, 2015

Number of bottles: 297

Tasting notes: Butterscotch, Burnt Sugar, Wow!

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 793573205292 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Karin & Erik Vonk grundlagde Vennebroeck Estate sidst i 90’erne, efter at være faldet for området på en forretningsrejse. Deres mål blev relancere sukkerrøret til området og begynde en traditionel rom- produktion. Richland Rum er opkaldt efter byen Richland, hvor selve destilleriet ligger og har siden 1999 være en så kald Single Estate Rum, hvilket vil sige at alt fra sukkerrørs dyrkning til destillering foregår på ejendommen. Den første Richland rom blev introduceret til i 1999. Master Distiller er Roger Zimmerman

Richland Rum Batch 94 er en ’Single Estate Rum’, hvilket vil sige, at hele processen fra råvare til aftapning foregår på destilleriets egen grund. På den måde sikre Richland Rum Distillery at den færdige rom, lever op til deres høje standarder. Rommen har skønne tunge fadnoter, der balancerer himmelsk med en kombination sødme og syrlighed. Herlig rom fra Giorgia, USA.

Hvordan er Richland Rum produceret?
Destilleriet har fuld kontrol over hele processen, så de kan sikre, at hver batch lever op til deres høje standarder. Rommen destilleres i et traditionelt kobber-pot still, hvilket giver rommen dejlige tunge og kraftige smagsprofiler. Derefter lagres rommen i ca. 3 år i nye amerikanske egetræsfade. Rommen er ”Single Cask” rom, hvilket vil sige, at den aftappes direkte fra fad til flaske, uden nogen form for blanding, og derfor er hver batch fuldstændigt unik på trods af fælles fremgangsmåde.

Af denne årsag har Richland Rum gjort det muligt at ’trace’ deres rom, og det kan varmt anbefales at indtaste flaskenummeret, der er oplyst på flaskehalsen her, da en lang række af spændende informationer vil blive oplyst på den specifikke flaske. Efter lagring justeres alkoholprocenten, og rommen tappes uden yderligere indblanding.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Richland Rum Batch 53”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter