Plantation Extreme N.04

kr.1.985,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 90404476 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Endelig vender Plantation Extreme tilbage – og endda med (væsentligt!) fornyet kraft!
De foregående år har Extreme-serien bestået af 2 eller 3 aftapninger, men denne gang er der hele 8 aftapninger i holdopstillingen. De eftertragtede flasker er fordelt ud på 7 lande, således at Frankrig, Tyskland, Sverige, Storbritannien, Belgien og Danmark får deres helt egen Extreme, mens der er 2 til de heldige asner i USA. Tilsammen danner kassernes artwork et billede af rommens rejse fra Caribien til Europa. Om det er en samlers drøm eller mareridt vil vise sig, for det bliver nok ikke helt let at få fingrene i alle 8…

Den danske aftapning er vi meget stolte over: en exceptionel, 20 år gammel Jamaica-rom fra det legendariske destilleri Long Pond. Det såkaldte ”mark” er ITP og esterindholdet er 191g/hL AA mens totale volatile compounds er 638 g/hL AA. Hele 16 af de 20 år har den tilbragt på 200L ex-bourbonfade i tropisk klima, mens de sidste 4 år er på fransk eg hos Ferrand i Frankrig. Som det er kutyme for Extreme, er den tappet ved fadstyrke (som i dette tilfælde ligger på 51,2%) og den er ikke tilsat sukker.

Vi har før været vanvittigt begejstrede for netop årgang 2000 fra Long Pond, og denne flaske bekræfter endnu engang, at der skete noget magisk i den gamle John Dore-pot still dette år.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plantation Extreme N.04”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter