Pierre Ferrand Sel. des Anges

kr.1.250,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 695521121213 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

”Selection des Anges” betyder noget i retningen af ”englenes valg”. Her har vi i sandhed en cognac, som får englene til at synge, men ”Selection des Anges” bringer naturligvis også tankerne hen på den årlige fordampning, man i spiritusverdenen kalder ”englenes andel”. Og da denne cognac fra Pierre Ferrand er cirka 30 år gammel, når englene over Angeac at suge en ikke uanseelig mængde til sig over årene. En rent ud himmelsk digestif.

Farve: Dyb mahogni.
Duft: En bombastisk duft af jasmin, kaprifolie, karryurt og vaniljestænger.
Smagsnoter: Koncentreret og intens. Valnødder i sirup, safran, cedertræ og ingefær.

Serveringsforslag: Bør drikkes rent, siddende i din blødeste lænestol.

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pierre Ferrand Sel. des Anges”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter