Paul Giraud Heritage 70 års

kr.2.350,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4821019 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Paul Giraud Heritage Cognac Grande Champagne
Krydret og floral cognac med en elegant balance og masser af intensitet. 70 år er den lagret, det ser man ikke hver dag, og den må siges at være en unik oplevelse, du ikke må gå glip af!
Smagsnoter
Eksotisk frugt, fad
Alkohol og indhold
40 % / 70 cl
Land
Frankrig
Område
Cognac
Distrikt
Grande Champagne
Producent
Paul Giraud
Serveringstemperatur
17-18°C
Holdbarhed efter åbning
Ubegrænset
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
30+ år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (år)
70
Type af fad
Eg
En exceptionel oplevelse
En perle fra samlingen af gammel Cognac bagerst i Paul Girauds kælder. Dette er den eneste Cognac, han blander af forskellige årgange. Heritage er blandet af årgangene 1945, 1946 og 1947. En exceptionel oplevelse at opleve så flot et produkt af tidens tand. Historie pakket ned i en enkelt flaske. At tænke sig at dette er druer, der er høstet i tiden lige efter 2. verdenskrig, sætter virkelig tingene i perspektiv.
At beskrive duft og smag i denne Cognac som andet end balance og sublimt er svært. Her finder alle smagsnoterne sammen, her er balanceret frugt, her er eksotisk frugt, fadpræg i flot balance og en eftersmag, der kan fornemmes blot man tænker på den.
Serveringstemperatur: 17-18°C
Fremstilling
Druerne vinificeres til en vin med 8-10% alkohol der derefter destilleres i to pot stills fra hhv 1950 og 1962. Traditionerne holdes i hævd her på stedet. Vinen dobbeltdestilleres, første gang sur lie, på bundfaldet, for at give yderligere kompleksitet. En besværlig proces der kræver konstant overvågning. Cognacen lagres derefter på egetræsfade fremstillet af Limousin eg ved fuld styrke. Der bruges ca. 30% nye fade hvert år. En del af filosofien hos Paul Giraud er at man IKKE blander noget, heller ikke sin Cognac, derfor er de fleste produkter fra mandens hånd fra én enkelt årgang. Dette skrives ikke på etiket og beskrivelser, da det kræver speciel kontrol fra myndighederne der vil forringe Girauds kontrol med hans Cognac.
Smagsmæssigt gennemgår en Cognac fra Grande Champagne en udvikling med alderen i fadet. Når de er unge er de mest florale, derefter gennemgår de en fase hvor det er frugten der er mest fremtrædende. Når Cognacen bliver meget gammel bliver frugt og blomst mere tilbagetrukne og så oplever man mere krydderi i glasset.
Om Producenten
Paul Giraud er femte generation i kældrene i Cognac’s hjerte distrikt: Grande Champagne. Her kommer en perlerække af cognac fra enkeltårgange, passet og plejet af en familie, der brænder for deres håndværk. Alle Paul Giraud’s cognac er lagret betydelig længere end lovens minimumskrav. Dette nævnes dog ikke på etiketten, da det kræver en speciel kontrol fra myndighederne, der vil forringe Paul Giraud’s kontrol med hans cognac.

Stilen er krydret med enorm balance og blødhed i eftersmagen, hvilket skyldes den kompromisløse behandling af produktet fra drue til færdig cognac.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paul Giraud Heritage 70 års”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter