Næstved Bryghus Single Malt Øl-Snaps

kr.249,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5700000005542 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Næstved Bryghus er et moderne mikrobryggeri, som er placeret på havnen i Næstved. Herfra startede produktionen af håndbrygget øl tilbage i 2014 med udgangspunkt i at brygge kvalitetsøl fra bunden med de bedste råvarer. Næstved Bryghus brygger i dag 13 øl og har således en komplet ølserie.
Næstved Bryghus producerer udover øl også Malt Gin og Øl Snaps. Næstved Bryghus brygger også ASK øllene, som forhandles af Interflora butikkerne i Danmark. Lige siden den spæde start i 2014 har brygningen været styret af den tyske brygmester Alexander Fritz.
Det har gennem tiderne været skik, at man på bryggerierne brændte en ølsnaps,Det har gennem tiderne været skik, at man på bryggerierne brændte en ølsnaps, både til eget brug og til de lokale værtshuse.både til eget brug og til de lokale værtshuse.
Denne gamle skik har vi genoplivet på Næstved Bryghus.
Denne gamle skik har vi genoplivet på Næstved Bryghus.Vi har brygget en mørk og kraftig øl på Bryghuset
Vi har brygget en mørk og kraftig øl på Bryghusetog sendt den til en af Danmarks bedste destillatører, Anders Bilgram, og sendt den til en af Danmarks bedste destillatører, Anders Bilgram,der har Nordisk Brænderi i Fjerritslev i Nordjylland. der har Nordisk Brænderi i Fjerritslev i Nordjylland.
Efter destilleringen fik vi snapsen hjem til Bryggeriet, hvor vi lagde den på små brugte Madeirafade af egetræ.
Efter destilleringen fik vi snapsen hjem til Bryggeriet,Der har den ligget i 12 måneder og fået en unik aroma og smag. hvor vi lagde den på små brugte Madeirafade af egetræ.
Der har den ligget i 12 måneder og fået en unik aroma og smag.NB. Hvis vi havde lagret den yderligere 24 måneder ville vi have kunne kalde dn Whiskey,
men den smager så godt nu,NB. Hvis vi havde lagret den yderligere 24 måneder, at vi valgte at tappe den på smukke karafler så ville vi kalde det en whiskey. Den smager dog så og tilbyde forbrugerne en unik smagsoplevelse.
godt nu, at vi valgte at tappe den på smukke karafler, og tilbyde forbrugerne en unik smagsoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Næstved Bryghus Single Malt Øl-Snaps”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter