Mirabelle Eau de Vie

kr.239,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3770005144326 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Marcel Michel Mirabelle er en klassisk eau-de-vie fremstillet på mirabeller. Når frugterne er modne, bliver de plukket, presset og gæret, inden saften dobbeltdestilleres på en gammel kobber-kedel. Eau de vie’en tappes ved fornuftige 45% alkohol, og er ikke tilsat sukker. I Frankrig nydes denne eau-de-vie afkølet som digestif eller ved stuetemperatur sammen med en kop kaffe.
Farve: Klar.
Duft: Frisk, let parfumeret aroma af modne mirabeller.
Smagsnoter: Blød, mellemfyldig mundfølelse. Smagen af mirabeller hænger længe og efterlader en frisk fornemmelse i munden.
Serveringsforslag: Nyd den rent, evt. afkølet som digestif.
Emile Pernot kan spore sine rødder tilbage til 1889, hvor Emile-Ferdinand Pernot, sammen med brødrene Parrot, etablerede et destilleri i Pontarlier, verdens absinthe-hovedstad. I 2005 overtog Pierre Beuchet, en negociant fra Bourgogne, firmaet. Familien Beuchet, som også tæller Florent Beuchet fra rom-aftapperen Compagnie des Indes, fortsætter med at lave absinthe, brandies og en række spændende likører efter de gamle opskrifter og metoder. De antikke kobber-alembics, som er firmaets stolthed, er lavet af den berømte fabrikant Egrot, og de er stadig i brug i dag, ganske uundværlige for absinthens særlige karakter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mirabelle Eau de Vie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter