Mandus Primitivo di Manduria

kr.130,00

3 på lager

Varenummer (SKU): 521495 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

ROCCA DELLE MACÌE, PIETRA PURA, MANDUS PRIMITIVO DI MANDURIA

Med Pietra Pura vinene ønsker Rocca delle Macie at vise det ypperste fra Salento-området. Områdets fine karakteristika med druer fra “indfødte” vinstokke i Salento er samlet i denne intense og frugtfyldte Primitivo di Manduria.

God til:
Pasta og pizza, oksekød, and, ost – mild, ost – kraftig, svinekød

FRUGTIG OG MEDIUMFYLDIG
Vinen er smuk rubinrød i glasset med lilla reflekser. Duften er fyldig og intens og byder, som smagen, på noter af modne kirsebær, blommer, kakao og vanilje. En elegant og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.

Særligt velegnet til simreretter med oksekød, vildt og tørre oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Pietra Pura Mandus er lavet 100% på Primitivo di Manduria, som dyrkes i San Marzano-området i Salento i Apulien. Vinen gennemgår traditionel vinifikation, hvorefter den lagres 4 måneder på franske egetræsfade. Hele processen overvåges nøje af Zingarelli-familiens chefvinkyper, Luca Francioni.

Om producenten
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.

Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 500 hektar i det Toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat ”diamanten” i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandus Primitivo di Manduria”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter