Linie Juleaquavit

kr.219,75

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5012129 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

LYSHOLM LINIE AQUAVIT CHRISTMAS EDITION

Lysholm Linie Aquavit Christmas Edition er lavet på den samme grundopskrift, som den klassiske Linie Aquavit, men er derudover tilsat en række udvalgte krydderier og urter, som går godt til julens kraftige, fede mad. Ligesom originalen er den lagret på sherryfade ombord på skibe, som krydser ækvator to gange på deres lange rejse.

Farve: Gylden.
Duft: Flot duft af varme krydderier og egetræsfad.
Smagsnoter: Balanceret smag med sherrynoter, kommen og citrus.

Serveringsforslag: Perfekt til fede juleretter som flæskesteg, medister eller leverpostej. Nyd den gerne let afkølet, men ikke nødvendigvis iskold.

Lysholm er Norges ældste akvavit-mærke. Mest kendt er Lysholm for Linie Akvavitten, som fortsætter den mere end 200 år gamle tradition med den berømte sørejse. Det startede efter sigende med en sending akvavit, som kom retur fra Australien, efter køberen var gået fallit. Da den vendte hjem, var smagen så utrolig, at rejsen blev gjort obligatorisk. Akvavitten lægges på fad, og sejles nærmest jorden rundt, før den vender hjem til Norge og tappes, nu afrundet og modnet af i flere måneder at have skvulpet rundt i de gode sherryfade.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Linie Juleaquavit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.