Udsalg!

Langley’s Old Tom Gin

Original price was: kr.250,00.Current price is: kr.200,00.

Type – Old Tom Gin

Producent – Langley’s

Land – England

Region – England

Indhold – 70cl

Alder – N/A

Alkohol – 47%

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3411191 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

FYLDIG OG AFRUNDET
Flot ren og klar i glasset. Langley’s Old Tom Gin har en fyldig og afrundet smag med en snert sødme. Den har en mere intens smag af urter end London Dry Gin og er perfekt til drinks.

Fremstilling
Gin er grundlæggende en spiritus destilleret af korn og aromatiseret med ekstrakter fra forskellige planter, hovedsageligt enebær. Gin produceres flere steder i Europa, men den engelske anses stadig for den bedste. Langley’s Old Tom Gin laves efter en gammel viktoriansk opskrift.

Om Producenten
Gin blev opfundet i 1650 af Hollænderen Dr. Sylvius, der arbejdede som læge på universitetet i Leyden. I sin praksis anvendte Dr. Sylvius en enebær-eliksir kendt som genièvre – det franske ord for enebær. Han var overbevist om, at enebær havde en gavnlig effekt i behandlingen af nyre- og blærelidelser.
Britiske soldater, hjemvendt fra de nederlandske krige, tog opskriften med til England, hvor navnet blev forkortet til “gen”, der med tiden blev til “gin”. Det blev hurtigt den engelske nationaldrik.
Langley Distillery blev i 1920 grundlagt som gindestilleri og er dermed et af de ældste privatejede gindestillerier i England. I det foregående århundrede havde det været bryggeri. Alt på Langley Distillery laves efter traditionelle metoder og i hånden.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Langley’s Old Tom Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter