Lacrima Baccus Mes Felic

kr.110,00

Varenummer (SKU): 521723 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

LACRIMA BACCUS MÉS FELIC D.O. PENEDÈS

En hyldest til det sociale aspekt i livet, til behovet for at kommunikere, konfrontere og skille sig af med irriterende begrænsninger. En vin på Syrah der ønsker at skille sig ud fra andre Syrah-vine fra middelhavsområdet.

God til:
Oksekød, grill, ost – kraftig

FYLDIG OG INTENS
Funklende og intensiv mørkerød i glasset. Kompleks og diskret i duften med intense frugtnoter. En fornemmelse af forår vækkes med noter af brombær og ribs, et lækkert snert af violer og liljer med en lang afsluttende duft af peber og nellike. Velstruktureret og fyldig smag med tydelig smag af hindbærmarmelade.

Vinen kan serveres til mange retter. Prøv den f.eks. til grillet kød med grillede grøntsager eller grøntsager lavet i ovnen, til lagret gedeost eller fyldt pasta som cannelloni og lasagne.

Serveringstemperatur: 14-16°C

Fremstilling
Lavet udelukkende på Syrah. Druerne presses og afkøles til 16?C. Første udblødning sker ved lav temperatur, derefter udblødes druerne og mosten yderligere, hvorefter gæring sker. Efter endt gæring færdiggøres vinen med klaring, stabilisering og filtrering inden aftapning på flasker.

Om producenten
Bacchus, den romerske gud for vin, lærte os at dyrke vindruer, lave vin og nyde vinen. Associationen til Bacchus i Lacrima Baccus’ produkter er intet tilfælde men en tribut til forfædrene, som etablerede Bodega Lacrima Baccus i 1890. Bodega Lacrima Baccus, som er et af de ældste vineri i Penedés, er stadig tro mod tidligere generationers arbejdsmetoder og den erfaring de opnåede og blander traditionelle fremstillingsmetoder med den bedste teknologi, der er nødvendig for at kunne garantere den kvalitet, som kendetegner deres produkter. Vingården ejer 20 hektar vinmarker, hvor der vokser lokale druesorter som Macabeo, Xarel·lo, Parellada og Garnacha men også udenlandske druesorter som Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir og Syrah.

Lacrima Baccus skal minde os om den dejlige, forårsprægede vinmark, som langsomt vågner af sin vinterdvale med samme energi og vitalitet som vinavlerne, der utrætteligt arbejder i vinmarkerne med håb og optimisme.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lacrima Baccus Mes Felic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter