Gosling’s Black Seal 151 Proof

kr.450,00

Type – Mørk Rom
Producent – Goslings
Land – Barbados
Region – Barbados
Indhold – 70cl
Alkohol – 75,5%
Alder – N/A
Antal flasker produceres – N/A

2 på lager

Varenummer (SKU): 5391338002398 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Den “tunge” udgave af Goslings Black Seal med 75% alkohol.

Metode og produktion
En overproof version af Goslings ikoniske Black Seal-rom, der er berømt overalt ved at have ophavsretten på Dark’ N ‘Stormy cocktailen. Tallet 151 henviser til alkoholstyrken, som den bliver målt i USA, hvilket svarer til at doble op på den europæiske skala, hvor rommen måler 75,5% alkohol.

Goslings 151 Overprof Black Seal Rum, nyder samme store popularitet, som sin forgænger, da den har samme uforlignelige og karakteristiske smag, samt unikke kvalitet. Denne læbe-prikkende spiritus er et ideelt supplement til enhver eksotisk cocktail og er fremragende i desserter, der kræver flambering.

Historie
I foråret 1806 sejlede James Gosling, den ældste søn af vin- og spiritushandler William Gosling, fra Gravesend i Kent, England. Han sejlede afsted på skibet Mercury, hvor der ombord var sterlingsølv og varer til en værdi af £ 10.000. Kursen var sat mod Amerika.

Efter enogtyve desperate dage til søs, løb deres rationer op og de sejlede ind til den nærmeste havn, St. George’s, Bermuda. Resten er, som man siger, historie. Virksomheden kendt som ”Gosling og søn”, blev i 1857 omdøbt til ”Gosling Brothers”.

Tre år senere ankom de første egetræs-tønder på Bermuda. Efter mange eksperimenter med blandingsprocessen, blev den karakteristiske sorte rom, som vi kender den i dag, bestemt til at være den bedste formular og derefter udbredt til salg. Den sorte rom blev solgt i champagneflasker, og korkpropperne blev forseglet med sort tætningsvoks. Med tiden fik den sorte spirtus øgenavnet ”Black Seal”, og som efterspørgslen voksede, blev navnet permanent på flasken.

Goslings Black Seal Rum blev i 1999 tildelt PLATINUM-MEDALJEN ved verdensmesterskabet for spiritus. Den scorede 96 ud af 100 mulige point og at blev anerkendt som en ”Best Buy”.
Dommerne beskrev den som ”dyb, selvsikker og meget aromatiseret. Meget duftende med urteskarphed. Ved finishen er der en blødhed og elegance. En meget kompleks, usædvanlig spiritus”.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gosling’s Black Seal 151 Proof”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter