Gin Mare

kr.399,00

Type – Gin

Producent – Gin Mare

Land – Spanien

Region – Vilanova i La Geltrú

Indhold – 70cl

Alder – N/A

Alkohol – 42,7%

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3411125 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

En nyskabelse indenfor gin-kategorien
Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare ladet sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs-ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven sort Arbequina.

Brugen af middelhavsurter gør den svær at kombinere med langt de fleste tonicvand, der ofte er domineret af citrusnoter. Der er derfor behov for en anderledes tonic, der ikke overdøver ginnens sarte nuancer, og som formår at løsne op for ginnens kraftige og aromatiske smag. Til formålet har teamet bag Gin Mare selv udviklet den optimale tonicvand til Gin Mare, 1724 Tonic, hvis kinin er plukket i 1724 meters højde i Andesbjergene.

Destilleriet ligger i et nedlagt kapel i kyst- byen Vilanova i la Geltru´, Spanien. Før i tiden stod kapellet ved stranden og blev brugt af fiskere der skulle pa° lange fisketure, og derfor bad en bøn inden. Dog blev kapellet flyttet i det 18. a°rhundrede, sa° det kom tættere pa° byen, og grunden kappellet ligger pa°, har været ejet af familien Giro´ Ribot, ejerne af Destilerias MG, siden 1950.

Siden 1835 har familien Giro´ Ribot produc- eret drikkevarer, og i 1940 udviklede de ginnen ”Gin MG” som er den mest solgte gin i Spanien. I 1980’erne udviklede de Gin Master’s Selection.

I 2010 udkom Gin Mare, som har et fokus pa° lokale ra°varer, er inspireret af middelhavskøkkenet og indeholder seks traditionelle botanicals og fire lokale; enebær, korianderfrø, kardemomme, citron-, mandarin- og appelsinskal. De lokale botanicals er rosmarin, basilikum, timian og Arbequina oliven.

Inden destillering udblødes citrusskallerne, hver for sig, i neutral spiritus pa° byg pa° 50% i et a°r, i 40-liters sta°lbeholdere, hvor de herefter bliver destilleret. Alle de andre botanicals udblødes i 36 timer og bliver herefter destilleret i grupper af seks, i et specialdesignet destilleringsapparat kaldet Florentine, pa° 250 liter. Efter destilleringen bliver alle destillaterne blandet sammen med neutral spiritus og vand.

Navnet Mare bliver ofte brugt om kulturen ved middelhavet. Den direkte oversættelse betyder ”hav”, men pa° catalansk betyder det ogsa° ”moderlig”. Deraf navnet.

Gin Mare vandt en guldmedalje i kategorien ”Best in Class” ved IWSC 2010. Derudover vandt den ogsa° en guldmedalje ved Chicago Beverage Testing Institute 2010.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gin Mare”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter