Udsalg!

Favorit kassen

kr.350,00

30 på lager

Varenummer (SKU): 10101010 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

FAVORIT SMAGEKASSEN
Kassen hvor vi har samlet nogle af vores favoritter. Du har her muligheden for at smage så forskellig vin som italiensk, californisk, sydafrikansk og australsk. En af dem bliver helt sikkert din favorit.

Milianti Aglianico Beneventano IGT fremstår flot rød i glasset med en levende intens duft af roser, røde kirsebær, blommer og mørk chokolade. Smagen er fyldig med en anelse sødme, der er med til at give vinen en god fylde. Smagen byder på noter af chokolade og solbær.
En kraftfuld balanceret rødvin der vil passe godt til italienske retter med intens smag.

92 point – Luca Maroni

Fiorino Sangiovese er flot rød i glasset med flotte violette strejf. Duften er tillokkende og intens af modne bær. Smagen er forførende blød og fyldig med dejlig ren frugtkarakter og en behagelig, vedvarende eftersmag.
Vinen er fremstillet på Sangiovese-druer, der vokser på de solrige bakker i Apulien. Sangiovese-druen er især kendt og verdensberømt fra Toscana, hvor den lægger rygrad til masser af kendte vine som for eksempel Chianti og Brunello. I Apulien stortrives druen og udvikler sig med masser af saft og kraft i den røde og lerede jordbund.
Vinen er en meget alsidig perfekt allround vin, der gør sig godt til antipasti eller en god tomatsuppe, men er også et sikkert valg til blot at nyde en aften på terrassen.

Copper Lane Shiraz-Merlot fremstår intens rød i glasset med en næsten sort kerne. Op af glasset strømmer noter af modne sorte bær, lakrids og varme krydderier. I munden opleves vinen fyldig og flot balanceret. Her findes de samme noter som i duften suppleret med hints af peber og flot integrerede tanniner. Copper Lane viser al Sydafrikas kraft og varme i et glas vin og bliver hængende i munden længe efter den sidste tår er drukket. En særegen vin der ikke vil skuffe.
Oplagt som ledsager til en rød bøf, krydrede gryderetter, lagrede oste eller som et glas i utide.

* * * * * 5 stjerner VinAvisen

Stony Creek Shiraz er dyb sort med herlig ekspressiv duft af blommer, sorte kirsebær og lidt friskkværnet peber. Smagen balancerer med harmonisk cremet struktur og lang fylde med en hel palet af frugtaromaer.
Server Stony Creek Shiraz til et godt stykke kød, for eksempel fra grillen.

Beast of Zin fremstår med en flot, intens og dyb rød farve i glasset. Duften er indbydende med mørke bær, en intens sødme og et elegant subtilt krydret præg fra lagringen på fransk eg. Vinen er fyldig og harmonisk med en dejlig vedholdende eftersmag præget af bløde tanniner.
Server Beast of Zin til lyst kød, and eller til oste.

93 point – Luca Maroni
* * * * * 5 stjerner VinAvisen

Beast Noir er en charmetrold fra Californien! Sofistikeret og klassisk med intense aromaer og lækre krydderier.
Beast Noir er lækker fyldig og silkeblød. I duften opleves kirsebær og lidt krydderi. I ganen er vinen blød og behagelig med en flot frugtkarakter og bløde modne tanniner.
Beast Noir vil være et godt match til retter fra det franske køkken som Boeuf Bourguignon eller coq au vin, retter med lyst kød, vildt eller til et udvalg af oste.

* * * * * 5 stjerner VinAvisen

Serveringstemperatur: 16-18°C

Yderligere information

Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Favorit kassen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter