Distillerie de Paris Bal Air Gin

kr.550,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3760252020139 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

FRA EN BAGGÅRD I PARIS
Skjult på en gård i Paris ligger Frankrigs mest innovative destilleri, Distillerie de Paris. Men i stedet for at råbe fra hustagene lader dette lille hold af maverick Ginsmiths gin’en gøre alt arbejdet!

Ejerne af Distillerie de Paris, Nicolas og Sébastien Julhès begyndte deres (på dette tidspunkt ubevidste) uddannelse i forgæringen og smagsudvikling af ??deres forældres forretning, et lokalt bageri. Disse tidlige år viste sig at være al den inspiration duoen havde brug for, for at finde en karriere i gastronomi og de blev med i familiens venture, der hjalp det til at vokse til en chokoladefabrik, en købmand, en vinbutik med mere.

Som familie ønskede de ikke at etablere sig i de typiske spiritusområder som Cognac eller Calvados-regionerne, de var mest inspireret af den mere amerikanske håndværksdestillerende idé om hurtig innovation og kontinuerlig udvikling. De satte besluttede med det samme at de skulle til at forny, ikke efterligne.

Med ingen historie om destillering i hovedstaden var det at få lov til at destillere en lang proces. Det tog ikke mindre end fem års politisk rystelse, formfyldning og gummistempel. Efter at have etableret et godt samarbejdsforhold med den tyske Holstein, bestilte de en batch på 400 l. I slutningen af ??2014 var Distillerie de Paris stadig den første til at blive licenseret i hovedstaden i godt over hundrede år, og i 2015 begyndte produktionen alvorligt.

BEL AIR
Skabt ud fra Distillerie de Paris’ samarbejde med Domaine de Bel Air, er denne gin lavet med botanicals fra Réunion, en lille vulkansk ø beliggende i det Indiske Ocean. Den indeholder både eksotiske frugter såsom, ananas og passionsfrugt og søde krydderier og blomster; vetiver (rod fra græsart), vilde orkidéer og kanel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Distillerie de Paris Bal Air Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter