Diplomatico ½ Flaske

kr.225,00

Type – Mørk Rom
Producent – Destilerias Unidas S.A (DUSA)
Land – Venezuela
Region – Venezuela
Indhold – 35cl
Alkohol – 40%
Alder – Op til 12 år
Antal flasker produceres – N/A

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 7594003624422 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Diplomático Reserva Exclusiva
Metode og produktion
Diplomático Reserva Exclusiva er en elegant og kompleks ”sipping” rom, som med største nøjagtighed produceres af den reneste honning fra destilleriets egne sukkerør. De dyrebare dråber bliver distelleret i et gammelt kobber-destillat og lageres derefter op til tolv år, i små egetræs-tønder. Dette unikke fundament med fremragende balance, har gjort Diplomático Reserva Exclusiva til en sammenføring af rom-elskere og et fællesskab mellem mennesker i hele verden.

Smagsnoter
Kompleks og fuld af karakter med noter af ahornsirup, appelsinskræl, brun farin og lakrids. Smagen af blød karamel vil kæle for tungen, som en elegant finish.

Historie
Diplomático’s historie begyndte i 1959, i Venezuela. På det tidspunkt ejede Licorerías Unidas S.A (LUSA) destillationsvirksomheden, og hovedaktionæren var Seagram’s International, som er et af verdens største vin og spiritusdistributør.

I 2002 blev LUSA sat til salg, herunder også destilleriet og brandmærket Diplomático. LUSA blev udelukkende sat til salg på det Sydamerikanske marked. En gruppe af venezuelanske iværksættere, de fleste af dem med stor erfaring inden for spiritusindustrien, var overbeviste om, at selskabet havde potentiale. De besluttede derfor at tage chancen og lavede et tilbud om at erhverve LUSA. Samme år blev LUSA 100% venezuelansk, privatejet og vedtog sit nuværende navn: Destilerías Unidas S. A. (DUSA).
I 2011 opnåede Master Blenderen, Mr. Tito Cordero stor anerkendelse, da han blev kåret som verdens bedste Master Blender, som den første venezuelaner nogensinde.
Diplomatico har vundet over 54 medaljer ved internationale konkurrencer, såsom SIP Awards, San Francisco World Spirits, Miami Rum XP, Monde Selection etc.
Flagskibet fra Diplomatico er deres Diplomatico Reserva Exclusiva, som er et blend udelukkende af rom-destillater fra pot destillater og derefter lageret op til 12 år. Reserva Exclusiva er et pragteksemplar på alt det, som Diplomatico har at byde på; karakteristisk rund sødme, frugtige noter og en høj intensitet i smagsprofilen.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Diplomatico ½ Flaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter