Dansk Malt Gin

kr.425,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5700000004927 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Næstved Bryghus er et moderne mikrobryggeri, som er placeret på havnen i Næstved. Herfra startede produktionen af håndbrygget øl tilbage i 2014 med udgangspunkt i at brygge kvalitetsøl fra bunden med de bedste råvarer. Næstved Bryghus brygger i dag 13 øl og har således en komplet ølserie.
Næstved Bryghus producerer udover øl også Malt Gin og Øl Snaps. Næstved Bryghus brygger også ASK øllene, som forhandles af Interflora butikkerne i Danmark. Lige siden den spæde start i 2014 har brygningen været styret af den tyske brygmester Alexander Fritz.

Først laver vi en kraftig, mørk øl, baseret på ristede malte. Øllet, bliver destilleret på Nordisk Brænderi og tilføres enebær og en lang række naturlige urter, høstet i Thy Nationalpark. Herefter trækkes smagen ud i flere uger og bagefter destilleres udtrækket igen til den færdige gin.
Resultatet er en usædvanlig og særdeles velsmagende gin. I duften fornemmer man de mange forskellige aromaer fra de vilde urter og planter. En indsmigrende duft, der lover en stor oplevelse.
Smagen har en flot balance mellem det florale og det rustikke fra enebær og øl. De mange smagsindtryk frigives langsomt, som en rejse gennem en forårshave med alle blomster i flor. Eftersmagen domineres af en diskret enebær og en mere rå smag fra den mørke øl.
Den bør nydes helt ren, så man kan få alle nuancer med i den komplekse smag. Selvfølgelig er den også egnet til en Gin & Tonic. Vi vil anbefale en italiensk Botanical Tonic, der både passer til og samtidig fremhæver den elegante ginsmag.
Dansk Malt Gin leveres i en unik flaske, der er skabt ud fra soldaternes feltflasker i det 17. århundrede.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dansk Malt Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter