Udsalg!

Dalwhinnie 15 YO 70 cl

kr.349,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 3311051 Kategorier: , , , , ,
Loading...

Beskrivelse

DALWHINNIE SINGLE MALT 15 ÅR

Dalwhinnie 15 års er en fin introduktion til single malt whiskyens glæder, den er elegant, blød og mediumfyldig med en leg, frugtig smag og et strejf af lyng i eftersmagen.

Dalwhinnie er den ”mildeste” classic malt. Aromaen er meget udpræget og moden. I begyndelsen meget krydret og duftende af urter, derefter går duften over i sødere appelsin-, fersken- og julekageagtige noter. Fortyndet med vand virker den endnu mere mangfoldig med yderligere et let strejf af røg. Røgen fornemmes også i smagen, der er udpræget kompleks, varmende, i begyndelsen sød og derefter mere tør. Med tiden trænger urte- og appelsinaromaen igennem. Eftersmagen er mellemlang til lang og minder om modne frugter.

Fremstilling
Dalwhinnie-destilleriet blev grundlagt i 1897 og er et af Skotlands højest beliggende destillerier (327 moh). Navnet ´Dalwhinnie´ betyder egentlig ´mødested´ på gælisk. James Buchanan opkøbte destilleriet i 1926 og destilleriet blev moderniseret og ombygget i 1995. Dalwhinnie 15 Years Old Highland Malt er Six Classic Malt-seriens Highlandwhisky. Dette område udgør den markant største whiskyregion, hvorfor whiskysærprægene fra Highlands er dem, som varierer mest. Generelt har malts herfra dog en genkendelig frisk og fin duft med supplerende elementer af frugt og græs.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dalwhinnie 15 YO 70 cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter