2017 Cotis Primitivo di Manduria

kr.300,00

4 på lager

Varenummer (SKU): 521497 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

ROCCA DELLE MACÌE, PIETRA PURA, COTIS PRIMITIVO DI MANDURIA

Cotis stammer fra et citat fra det 17. århundrede og betyder på den lokale dialekt “af sten/stenet” og refererer til en robust (meget intens) vin, som stammer fra et stenet område. En beskrivelse der sidder lige i skabet for denne vin.

God til:
Pasta og pizza, ost – kraftig, oksekød

FRUGTIG OG YDERST BEHAGELIG
Vinen er intens rubinrød i glasset med lilla reflekser. Duften er fyldig og intens og byder, som smagen, på et væld af modne kirsebær, blommer og noter af kakao og vanilje. En robust og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.

Særligt velegnet til simreretter med oksekød, vildt og tørre oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Pietra Pura Cotis er lavet 100% på Primitivo di Manduria, som dyrkes i Salento i Apulien. Vinen gennemgår traditionel vinifikation med temperaturkontrolleret gæring, hvorefter den lagres 12 måneder på franske egetræsfade. Hele processen overvåges nøje af Zingarelli-familiens chefvinkyper, Luca Francioni.

Om producenten
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.

Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 500 hektar i det Toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat ”diamanten” i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2017 Cotis Primitivo di Manduria”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.