Clement Sukker Sirup

kr.89,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3107460000490 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

Clément Sugar Cane Syrup laves af den friske sukkerrørssaft (vesou), som filtreres og koges ned. Resultatet er en genial ingrediens i cocktails; kompleks sødme med en snert af det martinikanske terroir.
Farve: Gylden
Duft: Sukkerrørsjuice
Smagsnoter: Meget sød men med mere dybde end almindelig sukkersirup.
Serveringsforslag: Ti’punch-tid! Brug den i stedet for sukker, simple syrup eller honning i dine yndlingscocktails.
Martinique er en af de vigtigste øer for rhum agricole – den franske ”landbrugsrom”. Her finder man blandt andet mærket Rhum Clément, hvis’ klassiske, fransk-stilede rom produceres på Distillerie du Simon efter alle AOC’ens forskrifter. Det betyder blandt andet, at den er lavet på frisk sukkerrørssaft (ingen melasse eller sirup tilladt), destilleret på kolonnekedler og tappet uden tilsat sukker eller ”snyd” med alderen.
Cléments grundlægger, Homére Clément, købte plantagen Domaine L’Acajou i 1887 – et tidspunkt hvor stort set alle sukkerrørsplantager i Martinique skrantede pga. roens voksende dominans over sukkermarkedet. Men Monsieur Clément så det som en mulighed for at skifte fokus, og han supplerede plantagen med et destilleri, inspireret af de franske brandies han som ung studerende havde drukket i Paris.
I dag spænder sortimentet lige fra ”rhum blanc” – oplagt til cocktails – til gamle vintages og sjældne single casks ved usædvanligt høje aftapningsstyrker for agricole-rom.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clement Sukker Sirup”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter