Carn Mor Glenburgie 2012 9Y.O

kr.700,00

4 på lager

Varenummer (SKU): CMSL012 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

Denne single-batch single malt-whisky stammer fra Speyside-regionen i Skotland, og er blevet destilleret på Glenburgie Distillery. Whisky fra Glenburgie, grundlagt i 1810, er ikke noget man ser hver eneste dag, da langt størstedelen af den whisky der bliver produceret på destilleriet benyttes i blends, men i ny og næ udkommer der en single malt på markedet via uafhængige aftappere. Càrn Mòr Craigellachie 2013 er et eksempel på dette.

Càrn Mòr Glenburgie 2012 fra Càrn Mòr er modnet i 1st fill bourbon barrels og tappet ved 47,5 % alkohol. Denne whisky er tappet i Càrn Mòr’s Strictly Limited-serie og findes kun i 800 eksemplarer. Whiskyen er ikke kølefiltreret og heller ikke tilsat karamelfarve.

DETALJER OM WHISKY:

Whiskytype: Single malt
Destilleret: 2012
Aftappet: 2022
Alder: 9 år
Fadtype: 1st fill bourbon barrels
Alkohol: 47,5 %
Smagsnoter: Bitter grapefrugt med mandel, wienerbrød og vaniljecreme.

Strictly Limited er Càrn Mòr-seriens yngre udgaver. Disse whiskyer er alle tappet ved 47,5 % og består typisk af en mindre fadsammenlægning. I serien er der tidligere blevet tappet whisky fra Ardmore, Glen Ord, Bunnahabhain, Benrinnes, Ben Nevis, Pultney, Caol Ila, Benriach, Mortlach og mange flere.

I serien af Càrn Mòr Single Malt Scotch Whisky finder du unikke single batch / single cask whiskyer fra klassiske single malt-destillerier rundt om i Skotland. Hver udgivelse er strengt begrænset til få hundrede flasker, og når disse er udsolgt, så kommer der ikke mere. Càrn Mòr er opkaldt efter et smukt bjerg i den nordvestlige del af det skotske højland, og som rager 829 meter op over havets overflade.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carn Mor Glenburgie 2012 9Y.O”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter